Laisvės alėjoje – naktinės muštynės: „Tau ne gėda prieš paną „šokti“? | Kas vyksta Kaune

Laisvės alėjoje – naktinės muštynės: „Tau ne gėda prieš paną „šokti“?

Stopkadras

Savaitgalį paskelbusi naktis iš penktadienio į šeštadienį Kauno Laisvės alėjoje buvo nerami – skaitytojas užfiksavo muštynes ir vaizdo įrašu pasidalino su portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojais.

Kivirčas, apipintas ne tik aštriais žodžiais, bet ir pasibaigęs fiziniu kontaktu, įvyko kovo 16 dieną maždaug valanda po vidurnankčio. Vaizdo įrašu pasidalinęs kaunietis informavo, kad veiksmą užfiksavo Laisvės alėjoje, netoli naktinio baro „Džem’pub“, kur nakties metu mėgsta linksmintis kauniečiai.

Užfiksuotas konfliktas prasideda tarp dviejų „priešininkų“ stovinčio ir juos išskirti bandančio vyro žodžiais: „ė, tu gal ramiau biškį?“. Situaciją bando sušvelninti ir viena iš konfrontuojančių pusių – draugiškai tapšnodamas per petį tam žmogui, kuris jį skiria su oponentu, nepavydėtinoje padėtyje atsidūręs vyras vis kartoja: „gerai, viskas, gerai“.

Tačiau vienam iš trijulės situacija rami neatrodė, jis dar bandė fiziškai kontaktuoti su pyktį sukėlusiu žmogumi, tačiau greitai buvo patrauktas į šoną.

Vaizdo įraše matyti, kad neigiamai nusiteikusių žmonių yra ne vienas ir ne du. Viena iš jų yra mergina, vis klausianti savo pašnekovo: „Tau ne gėda prieš paną „šokti“? Tad prieš tai situacijoje ramintojo vaidmenį suvaidinusiam asmeniui situaciją švelninti prireikė ir čia.

Staiga pasigirsta ir angliški žodžiai, o vaizdo įraše dėmesį patraukia ir trečias konflikto židinys. Tačiau šis ir užsibaigia dramatiškiausiai – iš pasalų gavęs smūgį į veidą, trenkiasi į rekonstruojamos Laisvės alėjos apsauginę tvorą ir nukrinta ant žemės.

Portalui „Kas vyksta Kaune“ susisiekus su Kauno apskr. VPK pareigūnais, paaiškėjo, kad šis įvykis išspręstas be jų pagalbos – niekas į policiją nesikreipė.

Tai jau ne pirmas atvejis, kai kauniečiai fiksuoja smurto protrūkius Kauno miesto centre.

[susije_video kurie=””]

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA