Kaune duris atvėrė išskirtinio interjero grožio studija „Les Ailes“ | Kas vyksta Kaune

Kaune duris atvėrė išskirtinio interjero grožio studija „Les Ailes“

I. Švedaitės nuotr.

Praėjusi savaitė buvo gausi šventinių renginių, tarptautinė Moters diena buvo dviguba šventė grožio studijos „Les Ailes“ įkūrėjai Veronikai Žemaitytei ir daugeliui žinomų moterų, dalyvavusių šios naujos grožio studijos atidaryme Kaune.

„Anksčiau dirbdama pastebėjau, kad daugumoje studijų nepatogu dirbti dėl įvairiausių priežasčių: patalpos per mažos ir ankštos, netinkamai įrengta ventiliacija, nepalaikomi higienos reikalavimai ir panašiai. Vienas pagrindinių mano tikslų kuriant šią studiją buvo noras užtikrinti patogias, aukštos kokybės darbo vietas čia dirbantiems specialistams“, – teigė grožio studijos vadovė V. Žemaitytė.

Grožio studijos „Les Ailes“ atidarymas / I. Švedaitės nuotr.

Kad sėkmingo salono paslaptis slypi ne vien aukštoje paslaugų kokybėje, o didelę įtaką daro ir studijos interjeras, yra įsitikinusi ir studijos interjerą kūrusi architektė Monika Kinderytė.

Studijos interjeras išsiskiria industrinio dizaino detalėmis ir ryškiais tropinių gėlių motyvais. Erdvios šviesios patalpos įkūnija studijos pavadinimą – „Les Ailes“ (prancūzų tar. les èl) reiškia sparnus – tai simbolizuoja meilę, taiką, laisvę ir grožį – vertybes, kuriomis būtina vadovautis, siekiant teikti aukščiausios kokybės paslaugas grožio sferoje. Interjere naudojamos spalvos buvo parinktos siekiant atspindėti šias vertybes“ – paaiškino V. Žemaitytė.

Veronika Žemaitytė / I. Švedaitės nuotr.

Studijos pagrindinėje salėje įrengtos 6 darbo vietos manikiūro, pedikiūro ir makiažo specialistams. Atskiruose kabinetuose atliekamos antakių ir blakstienų procedūros, depiliacija bei gydomieji ir vakuuminiai masažai. Galinėje studijos dalyje – erdvi klasė, kurioje, studijos įkūrėjos teigimu, bus vedami įvairūs seminarai ir mokymai ne tik grožio specialistams, tačiau ir klientams, norintiems įvaldyti kasdienius grožio ritualus. Jau pastebėjome, kaip moterys ir merginos nori rinktis į susitikimus ir mokytis kasdieninių grožio subtilybių, kaip natūraliai ir gražiai prižiūrėti antakius, pačioms pasidaryti kasdieninį makiažą.

Atidarymo metu svečiai turėjo galimybę iš arti apžiūrėti darbo vietas bei gyvai stebėti specialisčių atliekamus darbus. Klientų patogumui pristatyta elektroninė registracijos sistema, kurios pagalba klientai bet kuriuo paros metu gali užsiregistruoti pas norimą specialistą.

Studijos „Les Ailes“ atidarymo akimirkos / I. Švedaitės nuotr.

„Esame natūralumo šalininkai ir savo darbais siekiame išryškinti natūralų grožį, be permanentinio makiažo ar injekcijų. Mūsų vizija yra išlaikyti aukštą paslaugų kokybės lygį, integruojant pažangias ir išmanias vizitų registravimo sistemas.“, – paaiškino studijos „Les Ailes“ įkūrėja V. Žemaitytė.

Grožio studija „Les Ailes“ įsikūrusi Kalniečių g. 247, Eigulių mikrorajone. Studija veikia visomis darbo dienomis taip pat ir šeštadienis. Daugiau informacijos apie studiją galite rasti Facebook puslapyje.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA