A. Mamontovas su orkestru virpino sausakimšą „Žalgirio“ areną | Kas vyksta Kaune

A. Mamontovas su orkestru virpino sausakimšą „Žalgirio“ areną

R. Tenio nuotr.

Antradienio vakarą būriai kauniečių ir miesto svečių traukė į „Žalgirio“ areną, čia antrąjį savo turo pasirodymą surengė dainininkas Andrius Mamontovas.

Kovo 12 dieną muzikantas kartu su Modesto Pitrėno diriguojamu orkestru surengė nepamirštamą vakarą visiems susirinkusiems į jo koncertą. Išskirtinių pasirodymų metu skambėjo simfoninė albumo „Šiaurės naktis. Pusė penkių” versija bei žinomos muzikanto dainos.

Andriaus Mamontovo dainos suskambėjo taip, kaip iki šiol dar niekada nėra skambėjusios. Šis turas – išskirtinė galimybė visiems atlikėjo gerbėjams leistis į kelionę po simfoninius Andriaus Mamontovo muzikinės kūrybos labirintus.

Be albumo „Šiaurės naktis. Pusė penkių” dainų koncerte buvo atliekamos kitos dainos: „Laužo šviesa”, „Kitoks pasaulis”, „Saulės miestas” bei kiti žymiausi A. Mamontovo kūriniai. Visas jų aranžuotes orkestrui sukūrė Jievaras Jasinskis.

Koncertinio turo klausytojai, ne išimtis ir atvykę į Kauną, galėjo įsigyti prieš 20 metų išleisto solinio daininko albumo „Šiaurės naktis. Pusė penkių“ naująjį formatą – kompaktinę ir vinilinę plokšteles, kurios gruodžio mėn. buvo įrašytos legendinėje „Abbey Road” studijoje, Londone, kartu su Lietuvos kameriniu orkestru.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA