Eismą sukaustė avarija Vakariniame aplinkkelyje: kas nors pašventinkit šią atkarpą | Kas vyksta Kaune

Eismą sukaustė avarija Vakariniame aplinkkelyje: kas nors pašventinkit šią atkarpą

„Facebook“ grupės „Kur stovi policija Kaune“ nuotr.

Antradienį Vakariniame aplinkkelyje vėl strigo Kauno vairuotojai, judantys link Akademijos. Čia susidūrus vilkikui su lengvuoju automobiliu, į gydymo įstaigą išvežti du žmonės, formuojasi didelė spūstis.

[galerija kiek=”4″]

Popiet socialiniuose tinkluose pasklido informacija apie eismo trikdžius Vakariniame aplinkkelyje, nuo „Megos“ važiuojant link Akademijos miestelio. Vairuotojų teigimu, aplinkkelyje, keli šimtai metrų už „Circle K“ degalinės judant Akademijos kryptimi įvyko sunkvežimio ir lengvojo automobilio avarija.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (VPK) budėtojas „Kas vyksta Kaune“ nurodė, kad 13.22 val. pranešta apie krovinės mašinos ir „Volkswagen Golf“ susidūrimą.

Pagal pirminę informaciją, eismo įvykis buvo techninis, tačiau prireikė medikų pagalbos. „Volkswagen“ ekipažą – motiną su vaiku – greitosios medikai išvežė į ligoninę apžiūrai. Policijos duomenimis, vairuotojai blaivūs. Tuo metu aplinkkelyje važiuojant nuo Vilniaus ir Klaipėdos susidarė nemažas kamštis.

Nelaimės vietą matę kauniečiai svarsto, kad kažkuriam vairuotojų pritrūko atidumo. „Pravažiavau pro šitą avariją ir iškilo tik du klausimai. Ką reikia veikt už vairo ir kur žiūrėt vairuojant? Nurašyt ant kelininkų jau nepaeis“, – sakė Žygimantas.

„Kas nors ten pašventinkit tą atkarpą“, – aukštesnių jėgų pagalbos mažinant avaringumą Vakariniame aplinkkelyje juokais tikėjosi Karolis.

Kauno apskrities VPK budintis pareigūnas nurodė, kad prieš pat 14 val. panašioje vietoje pranešta apie dar vieną avariją. Apie 13.55 val. išvažiuodama iš Akademijos į A5 kelią jauna vairuotoja, nepasirinkusi saugaus atstumo, stuktelėjo kitam automobiliui į galą. Dalyviai pildo eismo įvykio deklaracijas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA