Skaitytojas pasipiktinęs: šventės džiaugsmus aptemdė „apsimetėlės“ rumunės | Kas vyksta Kaune

Skaitytojas pasipiktinęs: šventės džiaugsmus aptemdė „apsimetėlės“ rumunės

Portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojo nuotr.

Kovo 11-oji Kaune bus švenčiama visą dieną, o vieni pirmųjų renginių prasidėjo Karo muziejaus sodelyje, kurio neaplenkė ne tik būrys kauniečių, bet ir, pasak skaitytojo, apsimetėlės rumunės.

[galerija kiek=”4″]

Lietuvos nepriklausomybės atkūrimo šventė Kaune po Šv. Mišių tradiciškai prasidėjo Vytauto Didžiojo Karo muziejaus sodelyje, kur muzikos garsais džiugino įvairūs atlikėjai, o didybės įspūdį kūrė iškilmingas minėjimas. Tačiau ne visos akimirkos atmintyje išliks su teigiamomis emocijomis.

Į portalą „Kas vyksta Kaune“ 13 valandą kreipėsi skaitytojas. Pasak jo, tuo metu šventiniame minėjime klaidžiojo rumunės ir prašė iš susirinkusiųjų pinigų.

„Jokios morales, net ir šventės metu vaikšto apsimetėlės rumunės ir prašo pinigų prie Karo muziejaus“, – situaciją apibūdino kaunietis.

Abi užfiksuotos moterys atrodo taip, tarsi turėtų bėdų su kojomis ir vaikšto su ramentais. Viena iš jų rankose laikė ne tik plastikinį puodelį pinigams, bet ir plakatą su žodžiais, atskleidžiančiais, kad pinigų reikia operacijai.

Portalas perspėja, kad prašyti išmaldos draudžia Lietuvos įstatymai, už tai gresia atsakomybė.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA