Kauno muziejai kviečia laisvę švęsti kartu – Kovo 11-ąją muziejus aplankykite nemokamai | Kas vyksta Kaune

Kauno muziejai kviečia laisvę švęsti kartu – Kovo 11-ąją muziejus aplankykite nemokamai

E. Virkečio nuotr.

Kovo 11-ąją, Lietuvos nepriklausomybės atkūrimo dieną, muziejai kviečia švęsti kartu ir laiką leisti prisimenant Lietuvos istoriją – į muziejus keliaukite nemokamai.

Pirmadienį, Lietuvos nepriklausomybės atkūrimo dieną, laukia aibė iškilmingų ir edukacinių renginių. Šventinę dieną pradėti kviečiame klausantis pučiamųjų instrumentų orkestro „Ąžuolynas“ koncerto Vytauto Didžiojo karo muziejaus sodelyje. Iškart po koncerto vyks iškilmingas minėjimas – Vyčio kryžiaus ordino vėliavos pakėlimo ceremonija ir Lietuvos šaulių priesaikos ceremonija.

Nuo vidurdienio, 12val., iki pat 17val. vakaro nemokamai apsilankykite Kauno miesto muziejuje – Rotušės, Pilies, Tautinės muzikos ir M. ir K. Petrauskų skyriuose.

Minint Lietuvos nepriklausomybės atkūrimo dieną nemokamai susipažinti su ekspozicijomis kviečia ir Kauno IX forto muziejus. Į nemokamas ekskursijas galite registruotis jau dabar!

Vytauto Didžiojo karo muziejuje kovo 11-ąją nemokamai lankykitės nuo 10val. ryto. O nuo 11:30val. dalyvaukite nemokamuose renginiuose, skirtuose paminėti laisvės dieną.

Laisvės šventę paminėkite prisimindami iškilius Lietuvos menininkus ir Lietuvos istoriją, o į muziejus bei renginius vykite nemokamai – kovo 11-ąją, Lietuvos nepriklausomybės atkūrimo dieną, kauniečiams ir miesto svečiams viešasis transportas nieko nekainuos.

Daugiau apie šventinius renginius skaitykite „Kas vyksta Kaune“ renginių kalendoriuje.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA