Praneša skaitytojai: gaudynes nutraukė nuaidėjęs šūvis (atnaujinta) | Kas vyksta Kaune

Praneša skaitytojai: gaudynes nutraukė nuaidėjęs šūvis (atnaujinta)

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Penktadienio popietę Šilainių mikrorajoną supurtė nusikaltėlio gaudynės – jaunas vaikinas bandė apiplėšti moterį, tačiau buvo sulaikytas neabejingų praeivių.

„Kas Vyksta Kaune“ skaitytoja pranešė, kad prieš kelias valandas Šilainių mikrorajone, Kuršių gatvėje, aidėjo šūviai ir vyko įnirtingos gaudynės, kuriose dalyvavo trys vyrai. Pasak skaitytojos, du vyrai vijosi jauną vaikiną.

Nepatvirtintais duomenimis, vaikiną gaudantis vyras iš pistoleto į žemę paleido įspėjamąjį šūvį. Po šūvio gaudomas vagis atsigulė veidu į žemę ir liko gulėti, kol uniformomis vilkintys vyrai surakino jį antrankiais.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budėtojas „Kas vyksta Kaune“ nurodė, kad 15:24 asmuo bandė apvogti moterį ir atimti rankinę. Vagis buvo sulaikytas praeivių.

Į įvykio vietą atvykusi policija ir greitoji išsivežė nusikaltimą bandžiusį įvykdyti jaunuolį.

Policijos Departamento duomenimis, moteriai (g. 1970 m.) sėdant į automobilį, prie jos priėjo jaunuolis, kuris paprašė pagalbos. Moteriai nesutikus padėti, jis staiga griebė moters rankinę, nepavykus jos išplėšti papurškė dujų ir tik tada išplėšęs rankinę pabėgo.

Visuomenės pagalba buvo sulaikytas įtariamasis (g. 2000 m.), kuris uždarytas į areštinę. Vyras pasikėsino pagrobti rankinę, kurioje buvo bendrovei priklausantys 23 441 euras ir moteriai priklausantys 744 eurai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA