Ką Žalgirinis veikia Aleksote? | Kas vyksta Kaune

Ką Žalgirinis veikia Aleksote?

R. Tenio nuotr.

Pavasario ir blizgančių automobilių sezonas tik prasideda, o „Žalgirio“ sezonas dar nesibaigia – ta proga „H2AUTO” plovyklų tinklas kauniečius kviečia susivienyti, ir į šio vakaro rungtynes, palaikyti “Žalgirio” komandą vykti švariais automobiliais.

„Krepšinis, pedantiška tvarka ir automobiliai – tokios trys didžiausios aistros sieja ne vieną kaunietį“, – pastebi „H2AUTO“ atstovė Edita Skruibienė, kuri kartu su visada originalių idėjų kupina „H2AUTO“ komanda turėjo kuo nustebinti ir ketvirtadienio rytą, Veiverių g. esančioje plovykloje su miestiečiais bendravo ir naujas „H2AUTO“ asmenines korteles pristatė pats „Žalgirinis“. „Kaip jau mums įprasta, kvietėme palaikyti savo komandą šio ketvirtadienio rungtynėse su Gran Kanarijos „Herbalife“ ir į rungtynes važiuoti spindinčiu automobiliu”, – paaiškina E.Skruibienė.

Švarūs ir dosnūs

„Nuolatos analizuojame klientų poreikius visoje Lietuvoje ir pastebėjome, kad, kalbant apie automobilių švarą, kauniečiai yra bene patys aktyviausi ir pareigingiausi plovyklų lankytojai savo aktyvumu lenkiantys net Vilnių. Įvertinome šią tendenciją ir pamanėme, kad jeigu jau plovykloje lankomės taip reguliariai, kodėl gi to nepavertus nauda ir gėriu visam miestui? Taip nusprendėme, kad kiekvienas mūsų klientas savaime taps „Žalgirio“ rėmėju“, – pasakoja „H2AUTO” atstovė Edita Skruibienė ir pasufleruoja, ką gi „Žalgirinis“ veikė Aleksote: pristatinėjo naujas „H2AUTO” lojalumo korteles, kuriose pažymima, kad kiekvienas jų naudotojas prisideda prie „Žalgirio“ gerovės. „Principas paprastas: tiesiog nuo kiekvieno plovimo dalis pinigų atitenka „Žalgiriui“, – aiškina E. Skruibienė.

Tokia asmeninė „H2AUTO” kortelė veikia kaip atsiskaitymo sistema: pinigai iš jos nuskaitomi sekundžių tikslumu, o jeigu sumos, kuria papildėte kortelę, neišnaudojote, galite ją naudoti kitą kartą. Lojalūs klientai po kiekvieno kortelės papildymo gauna po 10 proc. nuo papildytos sumos, o gimtadienio proga – papildomus 3 Eur.

Kortelė yra nemokama, nauji klientai, norėdami išsiimti kortelę, turi kasoje įdėti bet kokią pinigų sumą, ne mažesnę nei trys eurai, ir tada gauna kortelę su jau papildyta suma, kur po kiekvieno plovimo dalis pinigų keliauja į „Žalgirio” sąskaitą.

„Žali“ visomis prasmėmis

„H2AUTO” plovyklose dėmesys „Žalgiriui“ rodomas ne pirmą kartą – į specialias švaros ir palaikymo akcijas prieš rungtynes namuose kauniečiai buvo kviečiami ir anksčiau. „Labai džiaugiamės, kad miestiečiai priėmė šį iššūkį ir „Žalgirį“ palaikė tiek finansiškai (plaudami automobilius „H2AUTO”), tiek emociškai: per tokias akcijas ne vienas sirgalius atvyko pasipuošęs „Žalgirio“ atributika ir gera nuotaika“, – prisimena E.Skruibienė ir pastebi, kad kauniečiai ypač „žali“ ne tik krepšinio tribūnoje.

„Nors Kaune labai daug nuosavų namų, daugelis miesto gyventojų jau seniai atsisakė įpročio automobilį plauti savarankiškai tiesiog kieme ir tai atlieka tik specialiai tam įrengtose plovyklose taip neteršdami savo aplinkos tokiomis kenksmingomis nuotekomis kaip kelio druskos, chemikalai ar tepalai“, – paaiškina „H2AUTO” atstovė ir patikina, kad visos kenksmingos atliekos iš plovyklų išvežamos utilizuoti. „Rūpinamės Kaunu visomis prasmėmis“ , – šypsosi Edita ir kviečia toliau palaikyti savo miestą bei jo komandą.

„H2AUTO” plovyklas rasite:

Veiverių g. 119 (Aleksotas)
Šiaurės pr. 2 (Eiguliai)
Baltų pr. 49M (Šilainiai)

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA