Įspėja Kauno vairuotojus: moteris šoko tiesiai po ratais | Kas vyksta Kaune

Įspėja Kauno vairuotojus: moteris šoko tiesiai po ratais

Vieta, kur po ratais puolė moteris / „Facebook“ grupės „Kur stovi policija Kaune“ nuotr.

Išgąstį patyręs kaunietis dalinasi patirtimi – „Moteris pamačiusi, kad važiuoju pirmoje juostoje šoko tiesiai po ratais“.

Trečiadienio vakarą „Facebook“ grupėje „Kur stovi policija Kaune“ pasirodė vairuotojams skirtas perspėjimas. Kaip teigia istorijos autorius, jam bevažiuojant pirma juosta, ant šaligatvio stovėjusi moteris nėrė po automobilio ratais.

Incidentas įvyko Kovo 11-osios gatvėje, netoli autobusų stotelės „Draugystės parkas“.

Kaunietis nurodė, kad incidentą sukėlusi moteris vilkėjo ilgą rudą paltą ir dėvėjo kepurę.

Istorijos autorius, vertindamas aplinkybes spėliojo, kad moteris galimai mėgino atimti sau gyvybę arba pasipelnyti iš vairuotojų.

Kiti grupės nariai pritarė pasipelnymo teorijai, teigdami, kad su tuo yra tekę ne kartą susidurti. „Labai dažnai pelnosi. Šoka po ratais, vairuotojui stresas ir dar reikalauja sumokėti arba policiją kvies. Dažniausiai stovi prie šviesoforų, su žalia rodykle į dešinę. Pradedi sukti, šoka po ratais.“ – Patirtimi dalinosi grupės narė.

Kitas „Kur stovi policija Kaune“ grupės narys pasidalino panašaus įvykio pasakojimu, kuris įvyko prie Petrašiūnuose esančios „Maxima“ parduotuvės. Pasak jo, žmogus, pamatęs atvažiuojant automobilį, šoko į gatvę.

Incidento laimingai išvengęs kaunietis ragina būti budriems ir vairuoti atsargiai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA