Iš Kauno važiavęs autobusas tikslo nepasiekė: prireikė ir medikų pagalbos | Kas vyksta Kaune

Iš Kauno važiavęs autobusas tikslo nepasiekė: prireikė ir medikų pagalbos

„Facebook“ grupės „Kur stovi policija Kaune“ nuotr.

Trečiadienį popiet „Kas vyksta Kaune“ pasiekė informacija apie 130 kelyje įvykusią autobuso avariją. Už Balbieriškio bendrovei „Kautra“ priklausanti keleivinė transporto priemonė susidūrė su lengvuoju automobiliu, kuris nulėkė nuo kelio.

Alytaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyrio specialistai „Kas vyksta Kaune“ informavo, kad 14.02 val. pranešta apie Balbieriškio seniūnijoje, Mardosų kaime įvykusią avariją.

130 keliu Alytaus kryptimi judėjęs autobusas susidūrė su lengvuoju automobiliu „Opel Astra“. Dėl krūtinės skausmų 1944 m. gimęs „Opel“ vairuotojas išvežtas į gydymo įstaigą apžiūrai. 1986-ųjų gimimo autobuso vairuotojas ir keleiviai nenukentėjo.

Policijos duomenimis, abu vairuotojai blaivūs. Pareigūnai aiškinasi eismo įvykio aplinkybes.

„Kautros“ rinkodaros vadovo Mindaugo Sakalausko žiniomis, avarija įvyko dėl lengvojo automobilio vairuotojo atlikto staigaus manevro, dėl kurio į „Opelį“ trenkėsi autobusas.

„Keleivinė transporto priemonė apgadinta minimaliai. Įvykį formino policija – pirminiais duomenimis, „Kautros“ vairuotojas dėl jo nėra kaltinamas, aplinkybės toliau tikslinamos“, – „Kas vyksta Kaune“ sakė M. Sakalauskas.

Jis nurodė, kad apgadintas autobusas pagal įprastą procedūrą išvežtas į bazę tvarkyti. Keleivių paimti atvyko kita Alytaus filialo mašina – nors kiek vėluojant, numatytas maršrutas įvykdytas. Autobusas važiavo iš Kauno į Druskininkus.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA