Kauno rajone siaučia vagys: nusitaikė į „BMW“ (papildyta) | Kas vyksta Kaune

Kauno rajone siaučia vagys: nusitaikė į „BMW“ (papildyta)

Skaitytojų nuotr., „Kas vyksta Kaune“ montažas

Pakaunėje nuo antradienio nakties tiesiog įsisiautėjo ilgapirščiai. Dvigubai atsargesni turėtų būti „BMW“ savininkai – skirtingose Kauno rajono vietose per pusantros paros automobilių pasigedo jau du žmonės. „Kas vyksta Kaune“ žiniomis, šios transporto priemonės vagiamos sistemingai.

[galerija kiek=”4″]

Nukentėjusieji nuo ilgapirščių kreipėsi į „Kas vyksta Kaune“ redakciją prašydami pagalbos ieškant transporto priemonių. Naujausia vagystė, kaip nurodė Nerijus, įvyko šią naktį.

2009 m. pagaminto 3 serijos „BMW E91“ valstybiniais registracijos numeriais HOH 325 pasigesta Domeikavoje, Neries g. 7. Vyro vertinimu, padarytas apie 5,5 tūkst. eurų nuostolis.

Kita vagystė įvykdyta Karmėlavoje II, Vilniaus g. 7, antradienį, tarp 2 ir 10 val. Čia, Viliaus teigimu, dingo taip pat 3 serijos 2010-ųjų laidos „BMW“ valstybiniais numeriais KJN 320. Nuostoliai vertinami 8 tūkst. eurų. Abu vyrai pažymėjo dėl nusikaltimų kreipęsi į policiją.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyrio vyriausioji specialistė Justina Kazragytė „Kas vyksta Kaune“ patvirtino, kad kovo 6 d., 8.32 val., pranešta apie Kauno rajone, Domeikavoje, pavogtą „BMW“, priklausantį 1989 m. gimusiam vyrui.

Policijos duomenimis, kovo 5 d. pilkos spalvos „BMW“, registruoto 1967 m. gimusios moters vardu, taip pat pasigesta Karmėlavos seniūnijoje, Vilniaus gatvėje.

Dėl vagysčių pradėti du atskiri ikiteisminiai tyrimai pagal LR baudžiamojo kodekso 178 str. 2 d., kai pagrobtas svetimas automobilis. Už šią nusikalstamą veiką gresia bauda arba areštas, arba laisvės apribojimas, arba laisvės atėmimas iki šešerių metų.

Mačiusiu šiuos automobilius, turinčius bet kokios naudingos informacijos kauniečius nukentėjusieji ir pareigūnai prašo apie tai pranešti bendruoju pagalbos telefonu 112. Duomenų, kad vagystės būtų susijusios, kol kas policija neturi.

Papildyta 15.55 val.

Su „Kas vyksta Kaune“ susisiekė ir daugiau „BMW“ vagystes patyrusių skaitytojų. Audrius tvirtina, kad šios markės transporto priemonės Kaune niekšus traukia jau nuo praėjusių metų vasaros pabaigos.

Esą per savaitę pavagiami net keli automobiliai – jo paties dingo 2018-ųjų gruodžio 14 d. Deja, nusikaltimas liko neišaiškintas – po dviejų mėnesių, kaip pasakojo kaunietis, policija grąžino automobilio raktelius.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA