„Intermedix“ tęsia darbus nauju pavadinimu – R1 RCM | Kas vyksta Kaune

„Intermedix“ tęsia darbus nauju pavadinimu – R1 RCM

Organizatorių nuotr.

Tarptautinei technologijų kompanijai R1 RCM įsigijus amerikiečių korporaciją „Intermedix“, Kaune įsikūręs jos padalinys perėmė naujosios savininkės pavadinimą ir nuo šiol vadinsis R1 RCM. Jame liekantys daugiau nei 750 darbuotojų tęs pradėtus darbus ir integruos abiejų kompanijų produktus bei sistemas.

„Padalinys Kaune veiklą pradėjo 2013 metais su vos keliomis dešimtimis darbuotojų, dabar jis išaugęs dešimteriopai. Pakeistas pavadinimas yra tik formalumas, R1 RCM ir toliau teiks pajamų ciklo valdymo (RCM), vadybos bei duomenų analizės paslaugas sveikatos priežiūros įstaigoms. Didžiausias pokytis darbuotojams ir mūsų klientams yra reikšmingai išaugę įmonės pajėgumai, rinkos dalis ir naujos galimybės, kurias atvers sistemų integracija“, – sako paslaugų centro direktorius, Lukas Jankauskas.

Kauno padalinyje dirba IT specialistai, diegiantys ir prižiūrintys R1 RCM sprendimus, čia taip pat dirba apskaitos, verslo plėtros, duomenų analitikos specialistai.

Po kompanijų susijungimo, R1 RCM integruoja „Intermedix“ technologijas siūlomiems sprendimams, taip didinant jų funkcionalumą ir suteikiant pridėtinę vertę klientams, akcininkams ir darbuotojams. Taip pat bendrovė koncentruojasi į pridėtinės vertės klientams kūrimą ir jų poreikių patenkinimą.

RCM paslaugas sveikatos priežiūros sektoriui teikianti technologijų kompanija R1 RCM tarptautinę korporaciją „Intermedix“ įsigijo praėjusiais metais, sandoris buvo užbaigtas gegužės mėnesį. R1 RCM savo klientų vardu surenka net 28 mlrd. metinių grynųjų klientų pajamų.

R1 RCM yra pirmaujanti RCM paslaugų tiekėja, pertvarkanti sveikatos priežiūros sistemų pajamų ciklus. R1 RCM taikomas ir savarankiškai išplėtotas veikimo modelis „R1 Performance Stack℠“ leidžia patobulinti sveikatos priežiūros organizacijų infrastruktūrą, skatina tvarų patronuojamų pajamų ir pinigų srautų valdymą, tuo pačiu mažinant išlaidas ir gerinant sąlygas pacientams.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA