Kaunietis pašiurpo pamatęs vaizdą ant neseniai palaidoto giminaičio kapo | Kas vyksta Kaune

Kaunietis pašiurpo pamatęs vaizdą ant neseniai palaidoto giminaičio kapo

Portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų nuotr.

Neseniai artimą giminaitį palaidojusio kauniečio skausmas dar labiau apkarto, kai praėjus vos savaitei po laidotuvių ant kapo teko pamatyti akių nedžiuginantį vaizdą.

„Ar girdėjote, kad Romainių kapinėse vagiamos gėlės? Praeitą savaitę palaidojau tėtį, o vakar atvažiavęs išvydau kraupų vaizdą – visi rožių žiedai nukarpyti. Kur žmonių žmogiškumas? Ką galvoja „Kapinių priežiūra“?“, – pasipiktinimo neslepia portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojas.

Jo užfiksuotuose artimojo kapavietės vaizduose gerokai išniokotos velioniui skirtos gėlės ir jų kompozicijos. „Toks vaizdas, kad laidojant žmogų, gėlių į kapines geriau nenešti“, – apmaudžiai kalba kaunietis.

Gėlių vagystė Romainių kapinėse / Portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų nuotr

Primename, kad, remiantis Administracinių nusižengimų kodekso 108 straipsniu, už smulkią vagystę nuo kapo gresia bauda nuo 90 iki 300 eurų.

Dėkojame portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojams, kad dalijatės informaciją apie aktualijas Kauno mieste ir jo apskrityje. Jei norite pranešti žinią, rašykite mums el. paštu: kaunas@kasvyksta.lt arba susisiekite socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA