Moters dienos proga – Manto gyvo garso koncertas Kaune | Kas vyksta Kaune

Moters dienos proga – Manto gyvo garso koncertas Kaune

Organizatorių nuotr.

Po nepaprastai jaukaus anšlaginio koncerto Vilniuje, dainininkas Mantas Jankavičius kviečia į šventinį Kovo 8-osios susitikimą Kaune. VDU didžiojoje salėje akustinę gyvo garso programą atliksiantis atlikėjas tikslingai pasirinko simbolinę datą.

Šv. Valentino dieną paskyręs vilniečiams, Kovo 8-ąją nusprendė pradžiuginti Kauno moteris ir jas mylinčius žmones. Vilniuje jau įvykęs koncertas publiką tiesiog pakerėjo savo šiluma ir didingoje aplinkoje įvykusiu paprastumo stebuklu.

Atlikėjas tikisi, jog šią magiją pavyks perkelti ir į Kauną. O žiūrovai ne tik gerai praleis laiką, tačiau ir išsineš to stebuklo dalelę, kuri įkvėps ir vėliau. Juk kas daugiau, jei ne meilė ir dėmesys, įkvepia moteris.

„Moteris – tai kūrinys, kurį turime mylėti besąlygiškai, nors kartais tai ir pamirštam… Ne tulpės yra svarbu, o tarpusavio ryšys. Artėjantis koncertas turėtų būti puikus priminimas vyrams, jog moterims reikia šilumos ir laiko drauge. O moterims tai turėtų būti ypač jauki muzikinė dovana, net jei tektų ją pasidovanoti pačioms.“ – šypsosi Mantas.

Moterims ir jas mylintiems žmonėms skirtoje programoje skambės ne tik žinomiausi Manto kūriniai, bet ir dainos, sukurtos kino filmams „Pakeliui“, „Tadas Blinda. Pradžia“, spektakliui „Laisvi drugeliai“.

Su dainininku scenoje taip pat pasirodys gyvo garso grupė. „Po Vilniaus koncerto jaučiu, kad programa, kurią sukūrėme šioms ypatingoms progoms, pasiteisino su kaupu. Valentino dienos koncerto metu ir po jo iš žiūrovų jaučiau didžiulį atgalinį ryšį. Net neabejoju, kad su Kauno publika taip pat sukursime kažką labai įsimintino.“ – dalijasi mintimis Mantas.

Atlikėjas ragina vyrus nepamiršti nustebinti savo damas – žmonas, mamas, seses ar drauges, o moteris pasidovanoti sau šventę. Mantas visų lauks Kovo 8 d., 19 val., VDU didžiojoje salėje su puikia nuotaika ir šiluma. Kaip visada, šviesiai ir atvira širdimi.

Bilietus į koncertą galima įsigyti www.bilietai.lt ir bilietai.lt kasose.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA