Priešininkui lazda per galvą tvojęs Kauno žaidėjas sulaukė sankcijų | Kas vyksta Kaune

Priešininkui lazda per galvą tvojęs Kauno žaidėjas sulaukė sankcijų

T. Pacausko nuotr.

Antradienį Lietuvos ledo ritulio čempionate paaiškėjo reguliariojo sezono laimėtojai. Jais tapo Elektrėnų „Energijos“ ledo ritulininkai, kurie namuose po itin įtempto trilerio 3:1 (0:1, 1:0, 2:0) nugalėjo „Kaunas Hockey“ ekipą ir likus vienam mačui iki atkrintamųjų jau nebegali nukristi žemiau pirmosios vietos.

Fantastiškas ir įtemptas rungtynes apkartino pačioje jų pabaigoje įvykęs incidentas, kai po susikibimo tarp „Energijos“ žaidėjo Karolio Kubiliaus ir „Kaunas Hockey“ kanadiečio Jono Stephanssono, pastarasis emocijas išliejo trenkdamas lazda į varžovo galvą.

Kaip skelbia „Energija“, Nacionalinė ledo ritulio lyga (NLRL) kreipėsi į teisėjų komitetą, po kurio rekomendacijų buvo priimtas sprendimas dėl bausmių priėmimo.

Trečiadienį paskelbta, kad už J. Stephanssono smūgį lazda į galvą K. Kubiliui kanadietis buvo nubaustas 60 eurų bauda bei vienerių rungtynių diskvalifikacija, o už agresyvų elgesį skirta papildoma dešimties rungtynių diskvalifikacija.

K. Kubiliui buvo skirta 2+10 minučių nuobauda. „Energijos“ klubas manydamas, kad tai yra neadekvačios nuobaudos padarytiems veiksmams ir nebuvo atsižvelgta į galimos traumos pasekmes, svarstė apie galimybę atsisakyti tęsti reguliarųjį sezoną bei atkrintamųjų etapą.

Visgi ketvirtadienį NLRL informavo, kad „Energijos“ ekipa nusprendė tęsti dalyvavimą čempionate ir toliau pratęs savo kovą dėl Lietuvos pirmenybių aukso medalių. Tai reiškia, kad paskutinės reguliariojo sezono rungtynės tarp „Energijos“ ir „Kaunas Hockey“ šį vakarą Kaune įvyks numatytu laiku.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA