Vykstančius į didžiausią Užgavėnių šventę pasitiks eismo ribojimai | Kas vyksta Kaune

Vykstančius į didžiausią Užgavėnių šventę pasitiks eismo ribojimai

Kas vyksta Kaune nuotr.

Jau šį savaitgalį vyks atsisveikinimas su žiema, tiksliau tariant, jos vijimas ir pavasario pasitikimas. Bene didžiausia Užgavėnių šventė Lietuvoje šurmuliuos Rumšiškėse, tad norintiems neapkartinti geros nuotaikos stovėjimu spūstyse, verta sekmadienį ne tik išvykti kiek anksčiau, bet ir susipažinti su eismo ribojimais.

Kovo 2-ą dieną Lietuvos liaudies buities muziejus taps persirengėlių traukos objektu, mat čia organizuojama viena didžiausių Užgavėnių švenčių Lietuvoje.

Visgi, ten kur gausu žmonių, nemenka tikimybė susidaryti ir spūstims, tad norint jų išvengti, bus ribojamas eismas.

Eismo ribojimai per Užgavėnes Rumšiškėse / Lietuvos automobilių kelių direkcijos nuotr.

Rumšiškių miestelyje, nuo 09:00 val. iki 17:00 val., eismas bus organizuojamas ratu L. Lekavičiaus – Marių gatvėmis. Dalyje L. Lekavičiaus – Marių gatvių atkarpų, siekiant išvengti transporto priemonių spūsčių, bus ribojamas greitis, transporto priemonių sustojimas ir stovėjimas, praneša Lietuvos automobilių kelių direkcija.

Tradicinės linksmybės su folkloro ansambliais ir persirengėliais prasidės 12 val., tačiau norintys išvengti spūsčių į muziejaus teritoriją kviečiami atvykti jau nuo 10 val., kur susirinkusiųjų jau lauks gardumynų mugė bei kaukių dirbtuvėlės. Išsamią programą skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA