Kaunietės perspėja – Panemunėje siautėja iškrypėlis | Kas vyksta Kaune

Kaunietės perspėja – Panemunėje siautėja iškrypėlis

R. Tenio nuotr.

Pavasariškai šiltą žiemos dieną dviems moterims Panemunės šile nutiko tai, ko, bene, buvo galima tikėtis mažiausiai – saulės spindulių ramybę sudrumstė iškrypėlio noras numalšinti aistras.

Į portalą „Kas vyksta Kaune“ kreipėsi nemalonią patirtį išgyvenusi skaitytoja. Vasario 27 d. pavakarę, kiek po 16 valandos, moteriai pasibuvimas su drauge užsibaigė išgąsčiu – iš pažiūros tvarkingai atrodantis maždaug 55 metų vyriškis, įsmeigęs žvilgsnį į jas bei demonstruodamas savo lytinį organą, masturbavosi.

Tiesa, kaunietės vyrą pastebėjo anksčiau, nei šis „išlaisvino“ savo aistras. Skaitytojos teigimu, pirma jis Panemunės šile važinėjosi dviračiu, o tik vėliau nusprendė, palikęs dviratį prie gretimo suolelio, pasislėpti už medžio.

„Vyras prieš tai (savęs tenkinimą – red.) netoliese važinėjosi dviračiu ir stebėjo mus, vėliau, kol mes šile su drauge ant suoliuko gėrėme kavą, buvo pasislėpęs tarp medžių. Tik vėliau supratome, kodėl jis taip vis žiūrėdavo į mus. Jis buvo prie šalia esančio kito suoliuko pasistatęs dviratį ir už medžio stebėjo, kada jau eisime pro šalį“, – situaciją apibūdina moteris.

Draugės, eidamos pro šalį, ir pastebėjo netikėtą akibrokštą. „Pamatėme, kad jis savo apatinius drabužius iki kelių nusimovęs, o viršutinę drabužių dalį atsilenkęs aukščiau nei virš pilvo ir, žiūrėdamas į mus, tenkina save. Netoliese žaidimų aikštelė, šeimos su vaikais“, – nemaloniu išgyvenimu dalijasi skaitytoja.

Moteris ne tik atskleidžia gąsdinančią patirtį, bet ir apibūdina šį iškrypėliškų aistrų valdomą žmogų: vilkėjo juoda striuke ir juodomis kelnėmis, žilų plaukų, be barzdos, aukštas, vidutinio sudėjimo, iš šalies tvarkingai atrodantis maždaug 55 metų vyras.

Visgi kaunietė situacijos taip palikti nepanoro – nors su drauge veiksmų ir nesiėmė, vėliau grįžo su draugu, tačiau iškrypėlio jau neberado. „Tik po laiko pagalvojome, kad galėjome ir nuotraukų veido padaryti, bet jau tada ne tas galvoje buvo, nes išsigandome“, – pasakoja moteris.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA