Pašilės gatvėje tiesiog išsitaškė trys automobiliai | Kas vyksta Kaune

Pašilės gatvėje tiesiog išsitaškė trys automobiliai

„Facebook“ grupės „Kur stovi policija Kaune“ nuotr.

Trečiadienio popietę smarki avarija užfiksuota Pašilės gatvėje. Greičio čia būta nemažo – trys eismo įvykyje dalyvavusios transporto priemonės smarkiai apgadintos, jų dalys pažiro važiuojamojoje dalyje.

[galerija kiek=”4″]

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budėtojas „Kas vyksta Kaune“ nurodė, kad pranešimas apie avariją Pašilės gatvėje gautas 15.22 val.

Ties Pašilės ir A. Purėno gatvių sankirta susidūrė du „Volkswagen“ ir vienas „Mercedes-Benz“ automobilis. Mašinos smūgio metu buvo smarkiai apdaužytos, gatvę užteršė pabirusios nuolaužos ir išsilieję eksploataciniai skysčiai.

Visgi žmonės, pirminiais duomenimis, nenukentėjo – įvykis techninis. Ar vairuotojai blaivūs, dar nežinoma – patruliai pokalbio metu buvo pakeliui į avarijos vietą.

Kauno miesto greitosios medicinos pagalbos stoties pamainos vyresnioji gydytoja „Kas vyksta Kaune“ patvirtino, kad medikai čia kviesti nebuvo.

Pašilės gatvėje prie minėtos sankryžos iš abiejų pusių formuojasi spūstis, vairuotojai turi gerokai sumažinti greitį, kad apvažiuotų sumaitotus automobilius.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA