Biliardo klubas Kaune kviečia kolegų ar draugų kompanijas į nemokamus turnyrus | Kas vyksta Kaune

Biliardo klubas Kaune kviečia kolegų ar draugų kompanijas į nemokamus turnyrus

Organizatorių nuotr.

Dar tik prieš pusmetį Savanorių pr. 363 duris atvėręs biliardo klubas „Arena Billiards“ džiaugiasi, kad kauniečiai itin pamėgo šį laisvalaikio praleidimo būdą – iš anksto nerezervavus stalo vakarais savo eilės žaisti gali tekti luktelėti. Tačiau gyvenimas čia verda ne tik savaitgaliais ir vakarais.

Klubas kviečia didesnius kolektyvus į visiškai nemokamus biliardo turnyrus – edukacinius vakarus, o pavieniams klientams suteikia nemokamus profesionalų patarimus ir pamokas.

„Suskaičiavome, kad per pirmąjį klubo gyvavimo pusmetį įvyko daugiau nei 120 įvairių pulo turnyrų, – pasakoja klubo atstovai. – Turnyrai vyksta patys įvairiausi: nuo Lietuvos pulo čempionato bei tarptautinių turnyrų iki įmonių vakarėlių ir privačių gimtadienių. Varžytis turnyre yra kiek kitaip, nei tiesiog žaisti su draugais – net ir ramiausios kompanijos turnyro pabaigoje neslepia emocijų“.

Klubą įkūrę biliardo entuziastai džiaugiasi, kad būtent turnyrų gausa tapo išskirtiniu jų bruožu. „Galime drąsiai sakyti, kad turnyrą suorganizuoti galime kiekvienam to norinčiam,” – tikina jie.

Antradieniais klube organizuojami turnyrai pradedantiesiems, ketvirtadieniais – jau rimčiau valdantiems lazdą, vyksta ir vaikų turnyrai.

Tačiau smagiausi būna draugų ar bendradarbių kompanijų vakarai, kurie prasideda pažintine ekskursija po išskirtinį biliardo klubą, pasakojimu apie biliardo rūšis, niuansus, supažindinimu su tikromis sportinio biliardo taisyklėmis. O tuomet jau žaidėjai skirstomi poromis (nes taip smagiau) ir užverda kovos, lydimos ir juokelių, ir rimto azarto.

Žinoma, galima tiesiog pažaisti su draugais, bet išbandyti savo jėgas didesniame pažįstamų rate yra išskirtinis potyris. Tuo labiau, kad turnyro organizavimas papildomai nekainuoja. O jeigu susitarsite atvykti pirmadieniais – ketvirtadieniais iškart po darbo – nemokėsite ir už stalus. „Taip, užsikrėsti biliardo virusu galima ir visiškai dykai! – šypsosi klubo atstovai. – Mes norime parodyti kauniečiams naują jaukią laisvalaikio vietą ir darome viską, kad jie norėtų čia ateiti dar ne vieną kartą. Jums užtenka sutarti laiką ir surinkti bent tuziną (aišku, galite kad ir šimtą) draugų ar kolegų, ir praleisti nepamirštamą vakarą su biliardu“.

Žinoma, pasiūlius pasivaržyti prie biliardo stalo pasigirsta ir dažna frazė: „tai kad aš nemoku“. Klubo atstovų teigimu, dėl to jaudintis neverta, nes turnyro vedėjas kiekvieną pamoko, kaip laikyti lazdą, taikytis, smūgiuoti. Ne visi išmoksta iš karto, bet po turnyro tikrai geriau žaidžia kiekvienas. Pasitaikė, kad vos ne pirmą kartą lazdą laikantys žmonės nustebino savo pažįstamus patekdami į finalines kovas. Kitas įdomus dalykas, kurį pastebėjo turnyro vedėjai – neretai finale susitinkančiose porose būna ir moterų, kurioms taip pat puikiai sekasi žaisti šį žaidimą.

Nusprendėte pramokti ir Jūs? Rezervuodami stalą pasakykite apie tai ir, suderinus laiką, biliardo profesionalas (be jokio papildomo mokesčio) duos vertingų patarimų, kurie tikrai pakels jūsų žaidimo lygį. Norite siekti dar rimtesnių aukštumų? Klube veikia biliardo akademija, kuri kiekvieną sekmadienį organizuoja ir nemokamas treniruotes.

Klube „Arena Billiards“ turnyrų kultūra pradėjo plėstis ne tik prie biliardo stalų. Smiginio profesionalai iš klubo „Trajektorija“ padėjo tinkamai paruošti taikinius, jau įvyko ir pirmieji smiginio turnyrai. „Po metų ir smiginio turnyrus skaičiuosime ne dešimtimis, o šimtais“ – tikisi „Arena Billiards“ atstovai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA