Įžūli vagystė Užliedžiuose: ištempė ne tik katilą | Kas vyksta Kaune

Įžūli vagystė Užliedžiuose: ištempė ne tik katilą

Asmeninio albumo nuotr.

Antradienį popiet socialiniuose tinkluose pasklido informacija apie sparčiai besiplečiančiame Kauno priemiestyje įvykdytą vagystę. Nukentėję gyventojai prašo kauniečių pagalbos aiškinantis, kas apšvarino įrenginėjamą namą.

Kaip „Facebook“ grupėje ir asmeninėje paskyroje dalijosi Jovita, ilgapirščiai pasidarbavo vasario 25 d., laikotarpiu nuo 20 val., Užliedžių Griežlės gatvėje stovinčiame name.

Anot gyventojų, atvažiavę automobiliu, vagys įsibrovė pro langą. Iš pastato išneštas dujinis katilas „Wolf“, kurio dokumentus savininkai teigia turintys, ir brangūs statybos įrankiai.

Pavogtas katilas „Wolf“ / Asmeninio albumo nuotr.

Panašiu metu ką nors mačiusius prie pastato asmenis, turinčius bet kokios naudingos informacijos, nukentėjusieji prašo susisiekti. Praverstų ir vaizdo registratorių duomenys – siūloma šiose apylinkėse kauniečiai matė mėlyną „BMW“.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (VPK) Komunikacijos poskyrio vyriausioji specialistė Justina Kazragytė „Kas vyksta Kaune“ patvirtino, kad vasario 26 d., apie 9 val., gautas pranešimas apie katilą ir įvairius įrankius, pavogtus iš įrenginėjamo namo. Pirminiais duomenimis, padaryta 3 tūkst. eurų žala.

Dėl įvykio Kauno apskrities VPK Kauno rajono policijos komisariato pareigūnai atlieka ikiteisminį tyrimą pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 178 str. 2 d., dėl vagystės. Už tai gresia bauda arba areštas, arba laisvės apribojimas, arba laisvės atėmimas iki šešerių metų.

Ką nors apie nusikaltimą žinančius asmenis pareigūnai prašo kreiptis į Kauno apskrities VPK telefonais 8 700 69170, 8 37 303 450 arba elektroniniu paštu egidijus.druktenis@policija.lt

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA