Krepšinio šou legendos „Žalgirio“ arenoje surengs išskirtinį pasirodymą | Kas vyksta Kaune

Krepšinio šou legendos „Žalgirio“ arenoje surengs išskirtinį pasirodymą

Organizatorių nuotr., „Kas vyksta Kaune“ montažas

Sekmadienio vakarą „Žalgirio“ arenoje vyks tikrų tikriausias šou krepšinio gurmanams. Šiandien kauniečiai ir miesto svečiai turės galimybę išvysti legendinius amerikiečių krepšininkus, 21 Gineso rekordo savininkus „The Original Harlem Globetrotters“.

Į Lietuvą garsenybės iš JAV atskrido šeštadienį, skelbiama pranešime spaudai. Gerą nuotaiką spinduliuojantys krepšininkai jau nuo pirmųjų akimirkų sporto gerbėjų tarpe sukėlė tikrą sumaištį. Ne vienas, išvydęs būrį besišypsančių aukštaūgių spėliojo, ar jų tarpe tikrai yra legendinis NBA krepšininkas Charles Barkley.

„Globetrotters“ tikrai moka stebinti! Ir krepšinio aikštelėje, ir už jos ribų. Vos per pusmetį komandos nariai pasiekė keturis naujus Gineso rekordus, o vieno iš žaidėjų stulbinantis panašumas į C. Barkley tiesiog atima žadą“, – pirmaisiais bendravimo su ekipos atstovais įspūdžiais dalinosi pakvietusieji juos atvykti į mūsų kraštą.

Renginio organizatorius šou žvaigždės „pradžiugino“ atsivežę neįtikėtinai daug daiktų – jie vos tilpo į atskirą krovininį autobusiuką. Kai kas iš į mūsų kraštą atskraidintų gėrybių skirta asmeniniam krepšininkų naudojimui, bet nemaža dalis taps ir krepšinio gerbėjų suvenyrais, priminsiančiais Kaune išvystą reginį.

„Globetrotters“, šių metų pasaulinio turo startą skelbiantys Lietuvoje, dar kartą įrodė esantys itin mėgiami ir netgi garbinami krepšinio fanų. Du komandos nariai tiesiai iš Vilniaus oro uosto vakar išvyko į knygų mugę, kur jų laukė autografų ir nuotraukų su įžymybėmis ištroškusi minia.

Svečiai iš JAV, teigiama pranešime, planavo susitikti ir su Lietuvos Prezidente Dalia Grybauskaite, bet dėl įtemptos mūsų šalies vadovės dienotvarkės suderinti abiejų pusių interesų nepavyko. Pagarbą kraštui, kuriame vieši, sporto šou meistrai išreiškė ir pradėję teirautis, kaip taisyklingai lietuviškai ištarti žodžius ar netgi frazes, pavyzdžiui, „2+2=4“.

Sekmadienį „Žalgirio“ arenoje susirinkę žiūrovai neabejotinai bus palepinti akrobatiniais sportininkų triukais, humoro doze pagardintais šou elementais, virtuoziškais metimais ir netikėtais deriniais.

Į paties žinomiausio pasaulio bei giliausias tradicijas turinčio krepšinio kolektyvo šėliones Kaune arenoje ketinama įtraukti ir pačius žiūrovus, tarp kurių bus Šarūnas Jasikevičius, Jonas Nainys, Darjušas ir Kšištofas Lavrinovičiai, Indrės Kavaliauskaitės šeima, Gediminas Žilinskas ir kiti.

Dvidešimt keturi „The Original Harlem Globetrotters“ aukštaūgiai yra pristatę savo talentus 123 šalyse. Jų pusantros valandos trukmės pasirodymas didžiausioje Baltijos šalyse arenoje bus kupinas žongliravimo kamuoliu, triuškinančių dėjimų iš viršaus ir kitų triukų, kurių įprastai nepamatysi aukščiausio lygio krepšinio rungtynėse.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA