Menkoje avarijoje Eiguliuose be policijos neapsieita | Kas vyksta Kaune

Menkoje avarijoje Eiguliuose be policijos neapsieita

„Kas vyksta Kaune“ nuotr.

Paskutinę savaitės dieną kiek neįprasta avarija įvyko Sukilėlių prospekto ir Ašigalio gatvės sandūroje. Vienam automobiliui „nuklydus“ į gatvės dalį, kur eismas vyksta priešinga kryptimi, viena į kitą kaktomuša įsirėmė dvi mašinos.

[galerija kiek=”4″]

Kaip „Kas vyksta Kaune“ sakė Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budėtojas, maždaug 13 val. pranešta apie dviejų transporto priemonių avariją Ašigalio gatvėje, ties pasukimu į čia pat esančios parduotuvės „Norfa“ automobilių stovėjimo aikštelę.

Pranešėjas, važiavęs automobiliu „Mercedes-Benz“, susidūrė su priešpriešiais išdygusiu moters vairuotu „Nissan“. Patruliai iškviesti įtarus, kad vienas vairuotojų gali būti neblaivus.

Atvykę pareigūnai nustatė, kad asmenys automobilius vairavo blaivūs. Dėl kaltės avarijos dalyviai sutarė, tad policija įvykio neformino – vairuotojai užpildė eismo įvykio deklaraciją.

Transporto priemonės susidūrė pėsčiųjų perėjoje – laimė, žmonės nenukentėjo, tačiau socialiniuose tinkluose situacijai apibūdinti kauniečiai nepašykštėjo šmaikštaus žodžio: „Abu į tą patį pėsčiąjį taikėsi.“

Tuo metu Edita pastebėjo, kad šioje vietoje tokie nuotykiai – kasdienybė. „Ir tik todėl, kad kelio ženklai greičiausiai tik dėl grožio…“ – vairuotojų neatidumo tema ironizavo moteris.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA