Asmeninio gyvenimo detalėmis nesižarstantis U. Kiguolis pirmą kartą prabilo apie skyrybas | Kas vyksta Kaune

Asmeninio gyvenimo detalėmis nesižarstantis U. Kiguolis pirmą kartą prabilo apie skyrybas

delfi.lt 2019/02/23 20:34
Stopokadras

Žinomas Kauno verslininkas Ugnius Kiguolis – itin spalvinga asmenybė. Drąsiomis įžvalgomis bei savo nuomone socialiniuose tinkluose dažnai besidalinančiam vyrui tabu tik viena tema – tai asmeninis gyvenimas. Tačiau šį vakarą TV3 gyvenimo būdo laidos „Raudonas kilimas” žiūrovams jis sutiko ne tik atverti savo namų duris, bet ir širdį bei atvirai prabilti apie išgyventas skyrybas, tėvystės rūpesčius, išmoktas svarbias pamokas bei tikrąsias gyvenimo vertybes.

Ilgą laiką siautulingą gyvenimo būdą propagavęs ir vakarėlius iki paryčių itin mėgęs U. Kiguolis šiandien gyvena visiškai kitaip. Pakeitęs mitybą bei atsisakęs mėsos dabar jis užsiima aktyviu sportu ir vertina itin kokybišką poilsį.

Visgi, žinomas kaunietis, nors ir gali didžiuotis ne vienu sėkmingu verslo projektu, tikina nemėgstantis milijonieriaus etiketės ir turtų šiandien nebesureikšminantis.

„Pirminis tikslas, kurį buvau sau išsikėlęs, buvo iki 25 metų uždirbti pirmąjį milijoną. Ir link to aš ėjau, tačiau su metais, kuomet žmogus įgauna pamatus, atsiranda kiti tikslai ir kitoks gyvenimo suvokimas“, – apie tikrąją pinigų prasmę laidoje atviravo Ugnius.

Neseniai 40-tąjį gimtadienį atšventęs U. Kiguolis į gyvenimą šiandien žvelgia brandžiai bei supranta praeities klaidas. Laidoje „Raudonas kilimas“ vyras pripažino, jog gimus sūnui jis nebuvo pats geriausias tėtis.

„Aš mažai prisidėjau prie jo auklėjimo ir auginimo, galėjau ir daugiau prisidėti. Tačiau dabar, manau, galiu jam perduoti pakankamai patirties ir žinių“, – apie sūnaus auklėjimą bei kartu leidžiamą laisvalaikį kalbėjo Ugnius.

[susije_video kurie=””]

Išgyvenęs skyrybas, tačiau niekada apie jas viešai nekalbėjęs vyras laidoje neslėpė išmokęs svarbias gyvenimo pamokas ir šiandien į dviejų žmonių santykį ir artimą ryšį žvelgiantis kitomis akimis.

„Taip, skyrybos buvo skaudžios, bet kartais jos yra neišvengiamos. Galbūt tai įvyksta tam, kad kažką išmoktum ir pastebėtum. Gyvenime reikia išmokti stebėti save ir mokytis iš savo pamokų. Ir kito tu nei mokyti, nei auklėti negali. Gali tik duot žinias ir tik jam pačiam rinktis priimtinos jos, ar ne“, – apie santykius filosofavo U. Kiguolis.

Paklaustas apie naujus jausmus, Ugnius atviravo – jeigu jo gyvenime atsirastų moteris, ji turėtų pasižymėti nepaprastu supratingumu. „Jeigu atsirastų moteris, ji turėtų būti labai supratinga, nes tiek dėmesio, kiek turbūt norėtų didžioji dalis moterų, aš šiai dienai duoti negalėčiau“, – aiškino U. Kiguolis.

Daugiau naujienų skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA