Odontologijos klinika „Neodenta“: stengiamės kurti autentišką ryšį su klientu | Kas vyksta Kaune

Odontologijos klinika „Neodenta“: stengiamės kurti autentišką ryšį su klientu

Organizatorių nuotr.

Implantologijos ir estetinės odontologijos klinika „Neodenta“ veikia jau daugiau nei 20 metų ir yra viena iš stipriausias pozicijas Kauno rinkoje užimančių odontologijos lyderių. Klinika išsiskiria aukščiausios kokybės paslaugomis, kadangi nuolatos investuoja į naujausias technologijas bei inovatyvius tyrimo metodus, o kauniečiai pasitiki klinikos gydytojų profesionalumu. Vis tik verslo sėkmę pelnė jau ilgus metus puoselėjamas išskirtinis ryšys su klientais.

Šiandien Kauno mieste pastebimas didžiausias odontologines paslaugas teikiančių įmonių susitelkimas. Stipri konkurencija daugeliui jau tapo iššūkiu, tačiau ilgametę patirtį versle turinčios medicinos įmonės pasitelkia savo stiprybę – nuo pat įsikūrimo puoselėtas pamatines vertybes ir patirtį, jog išpildytų nuolat augančius klientų lūkesčius.

Šiuo metu odontologijos klinika „Neodenta“ turi du padalinius – Vilkaviškyje ir Kaune, pastarajame veikia moderni dantų technikų laboratorija „NeoLab“, planuojama plėstis ir atidaryti dar vieną kliniką Vilniuje. Padaliniuose dirba patyrę savo srities specialistai, iš kurių net 18 – aukščiausios kvalifikacijos gydytojai, kurių dauguma gali didžiuotis tarptautinių konkursų laimėjimais. Implantologai, protezuotojai, chirurgai, periodontologai, ortodontai, estetinių restauracijų specialistai, vaikų gydytojai odontologai teikia visokeriopą pagalbą odontologiniais, estetiniais, sveikatos ir grožio klausimais.

Kauno „Neodenta“ / Organizatorių nuotr.

„Tam, kad žmogus pasitikėtų savo gydytoju, reikia daugiau nei profesionalumo, patirties ar naujausių dantų gydymo technologijų išmanymo. Emocinis ryšys, tarpusavio supratimas šiais laikais įgyja naują vertę“, – teigia sėkmingai ilgametę klinikos veiklą plėtojanti klinikos vadovė Eglė Kunčiuvienė.

„Užmegzti ryšį su pacientu darosi vis sunkiau. Pacientas nori jausti, jog juo rūpinamasi. Tam reikalingi papildomi žmogiškieji ištekliai, ypač pacientui skiriamas laikas ir gebėjimas įsigilinti į jo poreikius. Priimant sprendimus dėl sveikatos, konsultacijų metu aptariame tinkamiausius, individualius sprendimo būdus ir metodus, kuriais išsprendžiami net ir sudėtingiausi atvejai, įsiklausoma į paciento nuomonę, skatinamas abipusis bendradarbiavimas. Be to, tapome miesto žmonių gyvenimo dalimi, suprantame, kas jiems aktualu, kokie jų poreikiai, kokios mūsų pagalbos žmonėms labiausiai reikia“, – pasakoja klinikos vadovė.

Odontologijos klinika „Neodenta“ aktyviai dalyvauja parodose – ne vienerius metus parodos „Moters pasaulis“ lankytojai gali gyvai konsultuotis su gydytojais odontologais, remia įvairias mokslines konferencijas, taip pat yra „Nacionalinės estetinės odontologijos akademijos“ organizuojamo estetinio plombavimo konkurso „Estetiko“, VšĮ „Teniso akademija“ organizuojamų teniso turnyrų mecenatas.

2017 metais VšĮ „Teniso akademija“ organizavo vaikų teniso turnyrą „Neodenta taurei laimėti“, o praėjusiais metais įgyvendino svajonę ir išplėtė savo galimybes – įvyko tarptautinis teniso turnyras „Kaunas Open“ by NEODENTA. Pagrindinio rėmėjo dėka puikią progą lavinti sportinį meistriškumą aktyvaus laisvalaikio metu, pasisemti teigiamų emocijų ir išbandyti jėgas galėjo jaunieji teniso entuziastai iš įvairių pasaulio šalių.

„Neodenta“ aktyviai remia teniso renginius / Organizatorių nuotr.

„Jau ne vienerius metus iš eilės stengiamės puoselėti teniso tradicijas ir populiarinti šią sporto šaką, kuri mums yra labai artima ir brangi, tiek vietiniu, tiek pasauliniu mastu. Sporto renginių metu užmezgame glaudų ryšį su renginio svečiais. Neretai jie tampa klinikos pacientais, su kuriais esame gerais draugais“, – pasakoja E. Kunčiuvienė, kuri, kartu su šioje klinikoje dirbančiu gydytoju odontologu ortopedu Dariumi Kunčiumi, yra tikri teniso entuziastai.

„Mums svarbu tiesiogiai bendrauti su žmonėmis, kadangi galime suprasti jų poreikius, į juos atsižvelgti gydymo, konsultacijų metu. Labai svarbu ir tai, jog dažnas jų nežino, kokias dideles galimybes siūlo šiuolaikinė odontologija, todėl stengiamės juos supažindinti, paaiškinti apie efektyvius būdus ir galimybes, skirtus išsaugoti jų šypseną, o jiems apsilankius mūsų klinikoje sukuriame tokią aplinką, jog jie tampa lojaliais bičiuliais“, – teigia klinikos vadovė.

Ilgametė patirtis paslaugų sektoriuje rodo, jog verslo sėkmė priklauso nuo kuriamų ilgalaikių, tvirtų santykių su klientu. E. Kunčiuvienės teigimu, stiprus santykių valdymas jau dabar leidžia stebėti gaunamą grąžą.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA