Kaune atidarytas išskirtinis SPA mamoms bei jų kūdikiams | Kas vyksta Kaune

Kaune atidarytas išskirtinis SPA mamoms bei jų kūdikiams

Organizatorių nuotr.

Kūdikių plukdymas ir nėščiųjų mankštos vandenyje. Teminiai, edukaciniai užsiėmimai salėje. Privatus masažo kabinetas. Ir visa tai – po vienu stogu: Kaune duris atvėręs naujas kūdikių ir mamų centras „Bambino SPA“ palieka itin šiltus pirmųjų lankytojų įspūdžius.

Idėja gimė šeimoje

Sukurti erdvę, kurioje mamos bei kūdikiai ne tik smagiai leistų laiką kartu, bet ir sveikatintųsi ar įgytų naujų gebėjimų – tokia idėja gimė kaunietei Giedrei Kalvaitei bei jos vyrui po to, kai pora susilaukė dukrytės. „Panašių paslaugų Kaune yra, tačiau visos jos – skirtingose vietose, o tai, važiuojant iš taško į tašką, sukelia nepatogumų ir atima nemažai laiko“, – teigia moteris.

Organizatorių nuotr.

„Bambino SPA“ kūrėja prisipažino, kad tapusi mama tapo ypatingai pastabi detalėms: „Mergytei plaukti patiko nuo pirmųjų dienų, tačiau ne visi Kauno baseinai paliko gerą įspūdį. „Bambino SPA“ stengiamės suteikti viską, kad tik palengvintume mamos buitį: į apsilankymo kainą įeina plaukimo sauskelnės, rankšluosčiai, ausų krapštukai, aliejukas. Visus klientus taip pat vaišiname kava. Trumpai tariant, „Bambino SPA“ kūrėme kaip antrus namus sau – vizijos esmė buvo „šeima šeimoms“.

Baseino nauda kūdikiams

„Bambino SPA“ yra įrengti net 2 skirtingi baseinai: mažasis baseinas yra skirtas kūdikiams iki vienerių metų, o didysis – šeimoms, kurios pačios nori dalyvauti užsiėmimuose su mažyliu. „Galima kūdikį patikėti patyrusioms kineziterapeutėms arba atlikti pratimus baseine kartu, tokiu atveju užsiėmimus veda kineziterapeutė, o mamytė atlieka veiksmus pagal rekomendacijas. Didysis baseinas taip pat yra pritaikytas ir nėščiosioms, joms skirti atskiri laikai kiekvieną savaitės dieną“, – pasakoja G. Kalvaitė.

Organizatorių nuotr.

Grūdinimas, kraujotakos gerinimas, imuninės sistemos stiprinimas, ramesnis miegas, motorikos (judesių) lavinimas, pilvuko skausmus mažinantis masažas, elgesio vandenyje pradmenys, drąsos ugdymas ir daugybė gerų emocijų – tai tik dalis naudų, kurias kūdikiai patiria atlikdami specialias mankštas baseine. Ir tai – šiek tiek daugiau nei mankštos: ir žaidimas, šypsena, glostymas, bendravimas.

„Ypatingai didžiuojamės savo vandens kokybe. Didžiausia centro investicija ir buvo baseinų filtrai, leidžiantys atsisakyti bet kokių cheminių dezinfektantų, pavyzdžiui, chloro, o dėka spalvotojo stiklo dalelių, sudarančių filtro užpildą, vandenyje nesusidaro jokios bakterijos“ – džiaugėsi G. Kalvaitė.

Šventės su vandens pramogomis

„Bambino SPA“ be dviejų baseinų dar veikia masažo kabinetas bei funkcinių užsiėmimų salė. Visos trys erdvės kartu taip pat yra prieinamos ir privačioms šventėms: kūdikio sutiktuvėms ir mažylių gimtadieniams.

Organizatorių nuotr.

G. Kalvaitė pasakojo, jog šeimos pasirinktam laikui gali išsinuomuoti visą centrą: „Svečių srautas tokiu atveju labai proporcingai pasiskirsto: vieni džiaugiasi vandens pramogomis, kiti žaidžia užsiėmimų salėje, treti, dažniausiai vyriausieji, renkasi ramybę prie kavos ar vaišių stalų.“

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA