Sparčiai auganti „Visma Lietuva“ planuoja plėtrą ir Kaune | Kas vyksta Kaune

Sparčiai auganti „Visma Lietuva“ planuoja plėtrą ir Kaune

Organizatorių nuotr.

Į A klasės verslo centrą „Kauno Dokas“ debesijos sprendimų teikėja „Visma Lietuva“ planuoja persikraustyti šių metų vasarą. Biure bus įkurta 70 ergonominių darbo vietų, o artimoje ateityje numatyti dar bent du plėtros etapai.

„Kaunas visada buvo viena iš mūsų strateginių plėtros krypčių, – sako „Visma Lietuva“ generalinis direktorius Mantas Urbonas, – šis miestas tikrai gali pasiūlyti aukštos kvalifikacijos IT specialistų.“

Sveikam ir produktyviam darbui pritaikyta biuro aplinka

Kaip ir Vilniaus biuro atveju, taip ir besikuriant „Kauno Doke“, darbuotojai turi visą laisvę spręsti, kaip atrodys jų naujoji darbo vieta. Taip pat bus kuriamos uždaros darbo erdvės, vengiant darbuotojus blaškančio ir varginančio triukšmo. Įmonės patalpose bus įrengtos poilsio zonos, miego kambariai, didelė virtuvė, kur galės susirinkti visi įmonės darbuotojai. Visiems bus parūpinta vieta mašinų stovėjimo aikštelėje.

„Vilniaus biuro atvejis parodė, kad mūsų priimti sprendimai buvo teisingi ir leidžia sukurti kokybišką, sveiką bei patogią darbo vietą“, – komentuoja Sandra Rutkauskaitė, „Visma Lietuva“ pirkimų ir komunikacijos vadovė.

Strategiškai patogioje miesto vietoje, ant Neries kranto, besikuriančio „Kauno Doko“ prioritetas yra patogi bei sveika darbo aplinka. Biure bus gausu natūralios dienos šviesos, atskiros vėdinimo sistemos užtikrins oro kokybę.

Užtikrinta grupės plėtra

„Visma“ grupė plečiasi dvejopai – perka įmones ir samdo darbuotojus. Per metus grupė nuperka bent 10 kompanijų. Metams tik prasidėjus „Visma“ jau įsigijo dvi įmones, viena iš jų – „Roxit“, teikianti debesijos sprendimus Nyderlandų valdžios institucijoms ir turinti daugiau nei 250 darbuotojų.

Dėl aukštos darbų kokybės ir terminų paisymo „Visma Lietuva“ jau užsitarnavo klientų pasitikėjimą ir gauna vis daugiau didelės vertės projektų. Neseniai Lietuvoje viešėjęs grupės vadovas Øystein Moan minėjo, jog iki metų galo prie beveik 350 dabar dirbančių specialistų turėtų prisijungti dar 150.

„Visma Lietuva“ dirba prie beveik 50 skirtingų projektų, o Kaune vystomas ne vienas didelės svarbos projektas, pavyzdžiui, „Visma Kindergarten“. Ši programinė įranga yra skirta optimizuoti savivaldybių ir darželių darbą – įranga valdo informaciją apie darbuotojus, darželio auklėtinius. Nors projektas startavo tik neseniai, jau dabar pasirašytos sutartys su 54 Norvegijos savivaldybėmis, planuojama pasirašyti su dar 100.

Visma Lietuva kviečia į savo komandą jungtis Kauno IT specialistus, tarkime, front–end programuotojus, BI specialistus, PHP programuotojus ir daug kitų. Pozicijas galite rasti karjeros puslapyje.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA