Perspėja vairuotojus: kelionė į Kauną gali apkarsti | Kas vyksta Kaune

Perspėja vairuotojus: kelionė į Kauną gali apkarsti

„Facebook“ grupės „Kur stovi policija Kaune“ nuotr., „Kas vyksta Kaune“ montažas

Ketvirtadienio vakarą į laikinąją sostinę vykusiam vairuotojui itin nepasisekė. Kelyje Vilnius-Kaunas tiesiai į jo automobilį smigo lenta, smarkiai apgadinusi transporto priemonę.

[galerija kiek=”4″]

Neįprastas incidentas, kaip socialiniuose tinkluose dalijosi vyras, apie 20 val. nutiko A1 magistralėje Vilnius-Kaunas, likus maždaug 18 km iki Elektrėnų.

Šioje vietoje, vairuotojo teigimu, ant kelio iškritusios lentos – viena jų kliudė automobilio „Peugeot“ priekinę dalį. Kaip matyti nuotraukose, lenta kiaurai pervėrė priekines groteles ir įstrigo transporto priemonės radiatoriuje.

Įvykis pakurstė internautų diskusiją, kai kurie jos dalyviai sviedė akmenis į paties vairuotojo daržą. Andrius pastebėjo, kad besimėtančias lentas būtų galima pamatyti atidžiau žvelgiant į kelią, nebent važiuota neįsijungus šviesų.

„Antra, pagal KET turi pašalinti kliūtį nuo kelio arba pranešti atitinkamoms tarnyboms ir pažymėti, kad įspėtum kitus“, – kritikos negailėjo vyras.

Apgadinto automobilio vairuotojas atsikirto įspėjęs kitus, kad nepapultų nemalonią situaciją, o tarnyboms apie pavojingą kliūtį magistralėje esą pranešta.

Kiti stebėjęsi, kaip lenta šitaip nesėkmingai susmigo, sulaukė paaiškino, kad ją, ko gero, „pakėlė“ priekyje važiavęs kitas automobilis. „Visai gerą lentą už dyką gavai – džiaukis“, – šviesiąją įvykio pusę įžvelgę Šarūnas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA