Kandidatų į Kauno merus debatai tiesiogiai (vedėjas E.Jakilaitis) | Kas vyksta Kaune

Kandidatų į Kauno merus debatai tiesiogiai (vedėjas E.Jakilaitis)

R. Tenio nuotr.

Antradienio vakarą vyksta vieši projekto „Žinau, ką renku“ organizuojami debatai su kandidatais į Kauno miesto merus. Šįkart tarp kandidatų – ir dabartinis meras Visvaldas Matijošaitis. Tiesioginę debatų transliaciją stebėkite portale „Kas vyksta Kaune“ arba socialiniame kauniečių bendruomenės profilyje.

Kandidatų į merus debatai prasidės 19:30 valandą Kauno kultūros centre, adresu Kęstučio gatvė 1, juos ves žurnalistas Edmundas Jakilaitis. Visi, turintys klausimų kandidatams į miesto vadovo kėdę, gali juos užduoti čia.

Šį vakarą debatuose be Visuomeninio rinkimų komiteto „Vieningas Kaunas“ atstovo, dabartinio mero Visvaldo Matijošaičio išgirsime dabartinio vicemero Lietuvos Respublikos liberalų sąjūdžio kandidato į miesto merus Simono Kairio, Jurgitos Šiugždinienės, Tėvynės sąjungos – Lietuvos krikščionių demokratų kandidatės idėjas, išvysime Lietuvos centro partijos kandidatę Rūtą Andriuškevičienę, Gintarą Černiauską, Lietuvos socialdemokratų partijos atstovą, partijos Tvarka ir teisingumas politiką Antaną Navakauską.

Nors buvo kalbėta, kad debatuose dalyvaus visi kandidatai į Kauno merus, šiuose dėl anksčiau suplanuotų renginių neišvysime Darbo partijos atstovo Martyno Maulės.

Tiesa, šie debatai turėjo įvykti keliomis dienomis anksčiau, tačiau buvo net du kartus atidėti. Pradžioje skelbta, kad debatai vyks vasario 15- ąją, penktadienį, kuomet Kaune suplanuotas Valstybės atkūrimo dienai skirtas šventinis koncertas „Žalgirio“ arenoje, tuomet nuspręsta debatuoti vasario 17-ąją, bet paaiškėjo, kad iš atostogų nespėja grįžti V. Matijošaitis.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA