Kelyje pavojingai „siautėjęs“ BMW vairuotojas liko be teisių ir tuštesne pinigine | Kas vyksta Kaune

Kelyje pavojingai „siautėjęs“ BMW vairuotojas liko be teisių ir tuštesne pinigine

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Vasario 11-17 dienomis Kauno pareigūnai vykdė transporto priemonių nustatyto leistino važiavimo greičio kontrolę. Labiausiai pasižymėjo „BMW“ vairuotojas.

Vasario 16 d. apie 14:05 val. Kauno r., kelyje Kaunas-Prienai-Alytus 15 km, vyras (gim. 1986 m.) vairuodamas automobilį „BMW“ pažeidė kelio ženklą „lenkti draudžiama“, išvažiavo į priešpriešinę eismo juostą kirsdamas ištisinę ženklinimo liniją ir lenkė ta pačia kryptimi važiavusią transporto priemonę, taip keldamas pavojų ne tik savo, bet ir kitų eismo dalyvių saugumui.

Vairuotojui surašytas administracinių nusižengimų protokolas pagal Lietuvos Respublikos administracinių nusižengimų kodekso 420 str. 1 d. Už tai gresia bauda iki 230 eurų ir teisės vairuoti atėmimas iki 6 mėnesių.

Praėjusią savaitę, vasario 11-17 dienomis, Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kelių policijos valdybos Kelių patrulių kuopos pareigūnai vykdė transporto priemonių nustatyto leistino važiavimo greičio kontrolę, kurios metu iš viso užfiksavo 3 leistino važiavimo greičio viršijimo atvejus. Taip pat tikrintas ir transporto priemonių vairuotojų blaivumas. Iš viso išaiškinta 11 neblaivių automobilių vairuotojų. Nustatyti 8 lengvo girtumo atvejai, 3 – vidutinio. Taip pat nustatyti 4 neblaivūs dviračių vairuotojai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA