Vasario 16-ąją paminėjo ir „City Bee“ – į gatves išleido unikalius automobilius | Kas vyksta Kaune

Vasario 16-ąją paminėjo ir „City Bee“ – į gatves išleido unikalius automobilius

Organizatorių nuotr.

Į Lietuvos Valstybės atkūrimo dieną šalies gyventojai įsitraukia vis labiau ir kasmet švenčia vis išradingiau. Nuo jų neatsilieka ir verslas. Vienos bendrovės pasirūpina trispalviu pastato apšvietimu, kitos papuošia savo logotipą tautine simbolika. O štai „CityBee“ sumanė pagerbti Nepriklausomybės Akto signatarus ir kiekvienam iš jų dedikavo po automobilį.

[galerija kiek=”4″]

Į Lietuvos gatves išriedėjo 20 „CityBee“ automobilių, kurių kiekvienas papuoštas vis kito Vasario 16-osios signataro parašu bei Lietuvos trispalve. Tai atsispindi ir trumpalaikės automobilių nuomoes bendrovės programėlėje, kur kiekvienas signataro automobilis pažymėtas mūsų šalies vėliava, skelbiama pranešime.

Pasak „CityBee“ vadovo Luko Ylos, šiuolaikiniame pasaulyje istorijos ir tautai svarbių datų bei faktų integravimas į kasdienybę yra būtini. Tai ne tik padeda kurti pakilią šventinę nuotaiką, bet ir edukuoja.

„Mūsų automobiliais naudojasi daug jaunų žmonių, kurie gyvendami intensyviu ritmu gali ir užmiršti praeities įvykius ar asmenybes. Tikėtina, kad bent dalis šalies gyventojų apskritai neprisimena Lietuvos Nepriklausomybės Akto signatarų. Tikime, kad taip panaudodami tam savo automobilius galime šią informaciją ištransliuoti visuomenei bei Lietuvoje viešintiems užsieniečiams“, – sakė L. Yla.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA