Kauniečiai vėl piktinasi radijo stoties kuriamu turiniu: šįkart – be stabdžių apie seksą | Kas vyksta Kaune

Kauniečiai vėl piktinasi radijo stoties kuriamu turiniu: šįkart – be stabdžių apie seksą

„Facebook“ nuotr

Neseniai, vos prieš savaitę, kauniečius nustebino radijo centro „Tau“ kuriama eterio tema, mat tąkart nevengta pašaipos strėlių garliaviškiams. Šįkart gyventojų pasipiktinimą sukėlė Vasario 14-osios eteryje plėtota diskusija, kurios epicentru tapo lytiniai santykiai.

Į portalą „Kas vyksta Kaune“ kreipėsi nusivylę skaitytojai. „Radijas „Tau“ prarado padorumą“, – rašo moteris.

Pasak kauniečių, Šv. Valentino dieną apie 18 valandą, kuomet dar gausu žmonių, keliaujančių su vaikais, radijo eteris buvo skirtas sekso temai, o paskambinusieji galėjo laimėti prezervatyvų ar lubrikantų.

Tiesa, apie apsaugos priemones buvo paaiškinta ir kiek detaliau: „Buvo kalbama apie prezervatyvų skonius, kurie skanesni ir geresni, pasakojama, kuo ploni prezervatyvai geresni už storus. Ir tai viskas vyksta 18 val, tiesioginiame eteryje, girdint vaikams“, – pasipiktinimo neslepia kauniečiai.

Skaitytojai pabrėžia, kad laidos vedėjas laidė nešvankius juokelius, tarsi skatindamas užsiimti seksu.

„Taip, man pačiam teko girdėti tas bjaurias patyčias iš Garliavos gyventojų. Bet tai, kas jų purvinam eteryje vyko šį vakar, peržengė bet kokias padorumo ribas ir neabejotinai turi būt pasmerkta“, – susidariusią nuomonę išreiškė kaunietis.

Kai bus gautas radijo „Tau“ komentaras, bus papildyta.

Dėkojame skaitytojams, kad dalijatės aktualijomis Kauno mieste ir jo apskrityje. Jei norite mums pranešti naujieną, rašykite el. paštu: kaunas@kasvyksta.lt arba susisiekite socialinio tinklo „Facebook“ profilyje.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA