Dainavoje kaip po karo – duobėse užstringa bene kiekvienas (papildyta) | Kas vyksta Kaune

Dainavoje kaip po karo – duobėse užstringa bene kiekvienas (papildyta)

Video stop kadro nuotr.

Dainavoje kelio danga kaip po karo – asfaltą nusėjusios didžiulės duobės, o įvažiavus į tokį „kraterį“, tenka nemenkai paplušėti. Tuo įsitikinti galėjo ir kiemo tvarkyti atvažiavę „Mano aplinka“ darbininkai.

Į portalą „Kas vyksta Kaune“ kreipėsi situaciją viename daugiabučių kieme apibūdinęs kaunietis. Pasak jo, karo stovis čia tęsiasi jau daugelį metų, tačiau šie metai atvėrė dar gilesnes duobes.

„Norėčiau paviešinti Kauno daugiabučio, esančio Taikos pr. 47 kiemo problemas, kurios tęsiasi eilę metu. Bet šią žiemą kiemas neišvažiuojamas – per dvi dienas vien man teko ištraukti 15 kaimynų automobilių“, – padėtį apibūdina namo gyventojas.

Skaitytojo teigimu, duobių gylis toks didelis, kad automobiliai iškart „pakimba“, o tai apgadina transporto priemonę. Tiesa, kaunietis atvirauja, kad kai kuriems tenka  rasti savo nuosavybę ir su apgadintais langais, mat juos išdaužia tie, kurie stengiasi kuo greičiau išvažiuoti iš duobės.

Situacija daugiabučio kieme / Video stop kadras

Skaitytojas taip pat pasidalino neįprastais kadrais – užfiksavo, kaip transporto priemonę gelbėti prireikė „Mano aplinka“ darbuotojams. Tiesa, net dukart.

„Atvažiavę „tvarkyti kiemo’“ patys darbuotojai du kartus iš duobių stumdė automobilį, nors tai tikrai ne lengvasis automobilis“, – įvykį nupasakojo kaunietis.

„(Tvarkymo – red.) darbai prasidėjo, bet jie labiau panašūs į lėšų švaistymą“, – savo nuomonę išsako skaitytojas.

Dėkojame skaitytojams, kad dalijatės aktualijomis Kauno mieste ir jo apskrityje. Jei norite mums pranešti naujieną, rašykite el. paštu: kaunas@kasvyksta.lt arba susisiekite socialinio tinklo „Facebook“ profilyje.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA