Kaune duris atvers didžiausias daiktų saugojimo centras Lietuvoje | Kas vyksta Kaune

Kaune duris atvers didžiausias daiktų saugojimo centras Lietuvoje

Organizatorių nuotr.

Jau greitai ne tik Vilniaus, bet ir Kauno gyventojai bei įmonės galės naudotis daugelyje šalių paplitusia daiktų saugojimo paslauga (angl. self storage). Į pirmąjį tarptautinius standartus atitinkantį daiktų saugojimo centrą Kaune BOX INN investuojama daugiau nei 1,5 mln. eurų. Projektas vykdomas etapais ir jį užbaigus bendras centro pastato plotas sieks apie 4 000 kv. m – tokiame plote vienu metu būtų galima saugoti net 10 500 dviračių arba net 12 000 automobilių bagažinių daiktų.

„Esame komanda, kuri pradėjo šį verslą Lietuvoje dar 2015 metais ir sėkmingai išplėtojo daiktų saugojimo centrą Vilniuje. Matome dideles Kauno regiono plėtros perspektyvas – Kauno miestas ir Kauno rajonas šiandien yra sparčiausiai augantis Lietuvos regionas. Čia ateina dideli tarptautiniai investuotojai, plečiasi paslaugų centrai, Kaune daugėja užsieniečių. Tarptautinė daiktų saugojimo praktika rodo, kad panašūs daiktų saugojimo centrai sėkmingai veikia ne mažiau nei 200 tūkst. gyventojų turinčiuose miestuose. Dėl šių priežasčių ir nutarėme startuoti Kaune su didžiausiu Lietuvoje daiktų saugojimo centru BOX INN. Prie mūsų komandos šiame etape prisijungė du gerai žinomi Kauno verslininkai Erikas Viršilas ir Regimantas Buožis“, – sako naujojo daiktų saugojimo centro BOX INN įkūrėjas ir vadovas Justinas Murauskas.

„Mūsų praktika rodo, jog daiktų saugojimo centruose Lietuvoje klientai dažniausiai saugo: baldus, hobio reikmenis, archyvą, meno kūrinius, knygas, kraustytojai – kraustomų klientų turtą, smulkus ir vidutinis verslas – prekes, biuro reikmenis, baldus, reklaminius objektus, sezonines priemones, krovinius, įvairias medžiagas statybos ir remonto darbams,“, – pažymi BOX INN atstovas Justinas Murauskas.

Daiktų saugojimo paslauga pasaulyje jau žinoma daugiau nei šimtmetį, šios paslaugos pradininkai yra amerikiečiai. Vėliau paslauga paplito ir kitose pasaulio šalyse. Šiuo metu Europoje skaičiuojama apie 2 200 panašaus pobūdžio centrų, Estijoje – 3, Latvijoje – 3, Lenkijoje – 17 centrų*.

„Kaune įprastos Europoje kokybės daiktų saugojimo paslaugos, kur žmogus galėtų konfidencialiai saugoti savo turtą bei jį bet kada pasiekti, nebuvo teikiamos. Iki šiol Kaune daiktus buvo galima sandėliuoti tik garažuose ar bendruose sandėliuose tarp kitų svetimų žmonių daiktų. Palikęs ten daiktus negalėjai būti tikras dėl jų saugumo. Daiktų saugojimo centras išplės žmonių galimybes ir padės išsivaduoti iš daiktų pertekliaus namie“, – sako J. Murauskas.

Gyventojams ir verslui

Didėjantis vartojimas, gerėjantys žmonių ateities lūkesčiai Kauno regione lemia didesnį sukauptų daiktų kiekį. Daiktų saugojimo centras skirtas gyventojams, kuriems trūksta erdvės daiktams susidėti, t. y. jie gyvena butuose, kuriuose nėra sandėliukų, palėpių ar kitokių erdvių sezoniniams ar nebenaudojamiems daiktams laikyti.

„Įsivaizduokite, nusipirkote butą, pasisamdėte interjero dizainerį, kuris sukūrė interjerą, įsirengėte būstą, o vėliau tas interjeras paskęsta meškerių ar kitų daiktų fone, juk jūsų butas neguminis“, – sako Justinas Murauskas.

„Šis centras išspręs ir įmonių problemas, nes jos galės greitai išsinuomoti nedidelio dydžio patalpas, keisti jų dydį“, – dėsto Justinas Murauskas. Įrengtos saugojimo patalpos svyruoja nuo 1 kv. m iki 12 kv. m, todėl atitiks įvairius klientų poreikius.

Patogi vieta

Naujas didžiausias daiktų saugojimo centras BOX INN įsikurs Jonavos g.262. “Pats objektas padiktavo, kad čia gali būti ideali vieta didžiausiam daiktų saugojimo centrui Lietuvoje. Savo daiktus lengvai pasieksite važiuodami ne tik iš Kauno, bet ir iš Kauno rajono, autostrados atšakos dėka galėsite nuvežti, saugoti ir paskirstyti krovinius po visą Kauną ar Lietuvą. Erdvus uždaras kiemas automobiliams parkuoti leis išlaikyti konfidencialumą ir jaustis saugiai net tamsiu paros metu“, – dėsto Justinas Murauskas.

Užtikrins saugumą

Kiekvienas BOX INN klientas daiktus saugoja individualioje patalpoje, nuo kurios raktus turi tik jis pats. Į vidinį kiemą ir pastatą galima lengvai patekti visą parą naudojant elektroninę prieigos kortelę. Patalpos ir teritorija yra nuolat stebimos vaizdo kameromis bei saugoma saugos tarnybos.
Pastatas yra daiktų saugojimo centro nuosavybė, tad saugojantys daiktus žmonės ir įmonės gali būti visiškai užtikrinti dėl centro veiklos tęstinumo.

Klientų saugojamas turtas yra apdraustas tarptautinėje draudimo bendrovėje, o draudimas jau įskaičiuotas į bazinę paslaugos kainą.

Pasiūlys naujų paslaugų specialiai Kauno rinkai

Daiktų saugojimo centrai be savo pagrindinės daiktų saugojimo veiklos neretai turi ir papildomas unikalias paslaugas, būdingas tik tam regionui. Kaune pristatysime naujieną Lietuvoje – galimybę išsinuomoti darbo vietą ar biurą šalia savo daiktų saugojimo patalpų. Taip pat teiksime motociklų, keturračių, vandens motociklų, mažųjų jachtų, katerių, nardymo, jėgos aitvarų ir burlenčių, žūklės, įvairios hobio įrangos saugojimo paslaugas. Mažam ir vidutiniam verslui teiksime siuntų surinkimo ir paskirstymo paslaugas. Pirmame aukšte šalia daiktų saugojimo ir biuro patalpų turėsime reprezentacines patalpas.

Daiktų saugojimo paslauga kainuos nuo 12 Eur

Mažiausios individualios saugojimo patalpos kaina mėnesiui bus nuo 12 eurų. Kaina priklauso nuo patalpos ploto – kuo patalpos plotas didesnis, tuo žemesnė nuomojamos patalpos kvadratinio metro kaina. Kaina nepriklauso nei nuo saugomų daiktų, nei nuo jų kiekio.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA