Ties policijos reido vieta automobiliai „gulė“ į griovius | Kas vyksta Kaune

Ties policijos reido vieta automobiliai „gulė“ į griovius

„Facebook“ grupės „Kur stovi policija Kaune“ nuotr.

Trečiadienio rytas nesėkmingai keliems vairuotojams nesėkmingai prasidėjo Karkazuose. Dėl slidaus kelio ne vienas automobilis čia nuvažiavo nuo kelio, kauniečiai dalijasi, kad visai šalia pareigūnai vykdė ir policinę priemonę.

[galerija kiek=”4″]

Apie Titnago gatvėje, prie stotelės „Kreidos g.“ vykdomą reidą socialiniuose tinkluose kauniečiai pranešė dar gerokai prieš 8 val. Čia, jų teigimu, buvo tikrinamas vairuotojų blaivumas.

Visgi dėl slidaus kelio greitai kilo daugiau problemų ir pareigūnams atsitraukus nuo tiesioginės užduoties teko reguliuoti eismą. Socialiniame tinkle pasidalintose nuotraukose matyti, kad bent trys automobiliai atsidūrė griovyje.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budėtojas apie 8.30 val. „Kas vyksta Kaune“ informavo, kad gautas pranešimas apie vieną avariją. 8.10 val. užfiksuota, jog siekdama išvengti eismo įvykio „Toyota“ vairavusi moteris nuvažiavo nuo kelio.

Apie policinės priemonės rezultatus budintis pareigūnas duomenų neturėjo. Tuo metu kauniečiai įspėja, kad Titnago gatvės atkarpa tarp Kreidos ir Karkazų gatvių ryte pašalus itin slidi, apskritai čia dažnai susidaro sudėtingos sąlygos.

Vairuotojai teigia ne kartą matę Titnago gatvės grioviuose gulinčius automobilius, ir patys vos nepatekę į avarijas. Šiuo metu gatvėje formuojasi spūstis.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA