Vietoje Kaune esančios psichiatrinės ligoninės, moterį teko vežti į areštinę | Kas vyksta Kaune

Vietoje Kaune esančios psichiatrinės ligoninės, moterį teko vežti į areštinę

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Antradienio rytą suirutė kilo viename Alytaus rajono kaimų. Pareigūnai pilietę ketino gabenti į psichiatrinę ligoninę, tačiau moteris turėjo visai kitokių planų.

Kaip praneša Policijos departamentas, incidentas užfiksuotas vasario 12 d., apie 8.15 min., Alytaus rajone esančiame Geistarukų kaime. Pagal teismo sprendimą, šios gyventoja turėjo būti pristatyta į Kauno psichiatrinę ligoninę.

Policijos pareigūnams vedant 1964 m. gimusią moterį į tarnybinį automobilį, ji pradėjo priešintis ir išsitraukusi dujų balionėlį papurškė Alytaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Veiklos skyriaus tyrėjui (g. 1972 m.) į veidą.

Pareigūnas dėl akių nudegimo, suteikus medicininę pagalbą, išleistas gydytis ambulatoriškai, o moteris uždaryta į areštinę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR baudžiamojo kodekso 286 str., dėl pasipriešinimo valstybės tarnautojui ar viešojo administravimo funkcijas atliekančiam asmeniui.

Už šią nusikalstamą veiką Baudžiamajame kodekse numatoma bausmė – viešieji darbai arba bauda, arba laisvės atėmimas iki trejų metų.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA