Vienintelis toks salono valymas Kaune – ar jau lankėtės? | Kas vyksta Kaune

Vienintelis toks salono valymas Kaune – ar jau lankėtės?

D. Beržinio nuotr.

Puodelis kavos, keli saldumynai ir poilsio akimirka, kol profesionalai rūpinasi jūsų automobilio švara – tokiam reguliariam įpročiui kauniečius siekia įkvėpti automobilių plovyklų tinklas „Švaros broliai“. „Dabar automobilio plovimas gali ne atimti, o sutaupyti jūsų laiką“, – apie naują plovimo konceptą pasakoja „Švaros brolių“ atstovas Gabrielius Česonis ir kviečia išbandyti stereotipus griaunančią VIP plovimo bei salono valymo programą.

[galerija kiek=”20″]

Patogumas vertinantiems savo laiką

Įvažiavęs į plovyklą, vairuotojas nė akimirkos nepraleidžia lauke: kasoje susimokama pro langą, tada pavažiuojama iki plovyklos, o iš jos – vos keletą metrų iki specialios salono valymo erdvės. Viskas čia labiau primena viešbučiams būdingą paslaugumą: draugiškas personalas parodo, kur saugiai padėti daiktus iš automobilio, o artimiausias 10-15 minučių visi kviečiami įsitaisyti jaukioje „lounge” zonoje bei pasimėgauti kava, arbata ar saldumynu stebint, kaip vyksta valymas.

Atmosfera, kaip plovyklai, kiek neįprasta, tačiau maloniai stebina: štai kostiumuotas „BMW” savininkas geria kavą ir derina susitikimus, tuo tarpu jaunuolis (galbūt studentas, o gal ir „freelanceris“) leidžia laiką prie savo kompiuterio. Visa tai vyksta, kol keli specialistai siurbia saloną, plauna ir džiovina kilimėlius, specialiais įrankiais valo dulkes net sunkiai prieinamose vietose bei blizgina langus. Esant poreikiui, salone panaudojami neutralizatoriai, naikinantys kenksmingas medžiagas, blogą kvapą, bakterijas ir dulkes.

Nauja tendencija

„Pastebime, kad dalis klientų yra tie, kurie dažnai važinėja iš Vilniaus į Kauną arba atvirkščiai. Jiems tiesiog strategiškai patogu kelionę pradėti švariu automobiliu čia, prie išvažiavimo iš Kauno. Vis daugiau klientų srauto pastebime ir į darbo dienos pabaigą: jie užsuka norėdami sutaupyti minutes, kurias sugaištų kamščiuose. Vietoj to, kad stovėtų, tą patį laiką investuoja į švarą“, – pasakoja G. Česonis ir pabrėžia, kad automobilio savininko įvaizdį kuria ne tik automobilio išorė, bet ir vidus.

„Mūsų automobilio salonas jau tapo mūsų svetaine. Būtent todėl sukūrėme kompleksinę paslaugą, kuri leidžia vienu atsiskaitymu, vos per 15 minučių įgyvendinti dvi užduotis: automobilio plovimą ir itin kruopštų salono valymą“.

Ne tik estetiška, bet ir praktiška

„Iš tikrųjų, reguliariai plaunant ar valant savo automobilį, po kurio laiko net nebesupranti, kaip anksčiau dar galėjo kilti klausimas, ar gali važiuoti su purvinu. Džiaugiamės, kad daugelis žmonių jau turi įprotį automobilį plauti reguliariai, o tuos, kurie dvejoja ir leidžia tai atlikti lietui ar kitoms stichijoms įspėjame, kad, žvelgiant iš techninės pusės, žiemos metu automobilį plauti reikia kaip tik dažniau: kitaip rizikuojame, kad jį greičiau „paims“ kelio druskos ar kad greičiau susidėvės kilimėliai, kurie nuolatos užsineša šalitgaviuose barstomu smėliu bei ta pačia druska.“

„Švaros broliai“ – vieni iš automobilių plovimo sektoriaus lyderių. Dar 1998-aisiais įvertinę tuometinę švaros paslaugų situaciją, ėmėsi iš esmės ją keisti ir buvo pirmieji Lietuvoje, įdiegę Vakarų šalių standartais paremtą automobilių švaros centro modelį. Praėjusiais metais „Švaros brolių“ plovyklose Vilniuje, Kaune ir Molėtuose iš viso nuplauta apie milijonas automobilių. 2019-aisias rekordą planuojama pagerinti.

Išbandyti „Švaros brolių“ tunelinę plovyklą bei salono valymą galite adresu Savanorių pr. 441 A, Kaunas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA