Kauniečiai užfiksavo prie vairo sėdintį naujo tipo vairuotoją | Kas vyksta Kaune

Kauniečiai užfiksavo prie vairo sėdintį naujo tipo vairuotoją

Vaizdo įrašo stopkadras nuotr.

Išgirdę kone nepertraukiamą automobilio garsinio signalo veikimą, kauniečiai ėmė dairytis, manydami, jog kažkas tikriausiai trikdo eismo judėjimą. Tačiau šiek tiek vėliau priėję prie „garsiai apie save pranešančios“ transporto priemonės, išvydo nekasdienį vaizdą – prie vairo sėdėjo ir nerimavo „naujo tipo“ vairuotojas.

Tiesa, vos priėjus pažiūrėti, triukšmadarys susigėdo, o kauniečiai prapliupo juokais.

„Išėję iš pašto, esančio Kauno „Saulėtekyje“, išgirdome nuolat veikiantį vieno iš toje teritorijoje buvusių automobilių garsinį signalą. Iš pradžių pamanėme, jog koks nors vairuotojas negali pravažiuoti. Žvalgėmės aplink, kol pastebėjome stovintį automobilį, o priėję arčiau pamatėme prie vairo sėdintį šunį“, – šypteli portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai.

Tądien, kai nutiko minėtas juoko pliūpsnį sukėlęs įvykis, akimirką prieš, pasakoja, kauniečiai, pašte jiems teko susidurti su jauna moterimi, kuri savo elgesiu sugadino nuotaiką dėl visiško menkniekio. Tačiau išėjus į lauką niūrios mintys kaip mat išgaravo.

„Juokėmės kone iki ašarų. Tikriausiai šuo būtų dar ilgai „pypsinęs“, jei nebūtume sumanę pasmalsauti, kas vyksta. Praeiviai iš pradžių nereagavo į garsą, tikriausiai yra pripratę, jog šioje  vietoje gausu automobilių ir vairuotojai nepravažiuodami „pypsina“. Kai pradėjome juoktis – geros nuotaikos toną uždavėme ir kitiems. Praeiviai taip pat prapliupo juokais“, – nuotaikingą įvykį prisimena portalo skaitytojai.

Dėkojame kauniečiams, kad dalijatės miesto ir jo apskrities aktualijomis, jei norite pranešti naujieną, rašykite mums el. paštu arba susisiekite socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA