Automobilis nekliudė, tačiau berniukas atsidūrė ligoninėje | Kas vyksta Kaune

Automobilis nekliudė, tačiau berniukas atsidūrė ligoninėje

„Facebook“ grupės „Kur stovi policija Kaune“ nuotr.

Keistokas incidentas penktadienį popiet užfiksuotas Ateities plente. Greitosios medikai išgabeno berniuką į gydymo įstaigą, šalia stovėjo ir automobilis, nors specialiųjų tarnybų atstovai teigia, kad jo vairuotojas vaiko nekliudė.

Kauniečiai socialiniuose tinkluose besibaigiant darbo savaitei pasidalijo į greitosios automobilį ant neštuvų keliamo žmogaus nuotrauka. Čia pat – ir policijos ekipažas bei pilka „Volkswagen Caddy“ transporto priemonė.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budėtojas „Kas vyksta Kaune“ informavo, kad pranešimas apie nelaimę Ateities plente gautas 16. val.

Pirminiais duomenimis, gatvėje fiksuotas nelaimingas atsitikimas, bet ne eismo įvykis. Kaip pasakojo budintis pareigūnas, berniukas bėgo, jam susipynė kojos ir griuvo, o kontakto su automobiliu nebuvo.

Vis dėlto, patikrintas „Volkswagen“ vairuotojo blaivumas – alkotesteris parodė nulius. Policijos žiniomis, berniukas patyrė kojų sumušimus, greitosios medikai išvežė vaiką į gydymo įstaigą.

Kauno greitosios medicinos pagalbos stoties pamainos vyresnioji gydytoja „Kas vyksta Kaune“ nurodė, kad vaikas stabilios būklės pristatytas į Kauno klinikas. Kaip teigė pašnekovė, greičiausiai automobilis berniuko nekliudė.

Visgi socialiniame tinkle tuoj po įvykio pasirodžiusioje žinutėje vyras klausė, ar nelaimės liudininkai pastebėjo „Volkswagen“ valstybinius numerius. Galima manyti, su incidentu susiję asmenys dar tikslinsis jo aplinkybes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA