Aiškėja daugiau aplinkybių apie Savanorių prospekte rastą kūną | Kas vyksta Kaune

Aiškėja daugiau aplinkybių apie Savanorių prospekte rastą kūną

Skaitytojo nuotr.

Antradienį į Savanorių prospekte stovintį apleistą namą skubėjo policijos pareigūnai ir ugniagesiai. Tiesa, medikų čia jau neprireikė – kaip rašė „Kas vyksta Kaune“, rastas asmuo miręs buvo kurį laiką. Trečiadienį paaiškėjo daugiau įvykio detalių.

Kaip šiandien informuoja Kauno apskrities priešgaisrinė gelbėjimo valdyba, vasario 5 d., 15.09 val. policijos pareigūnai pranešė, kad iš Savanorių pr. 305 pastato pirmo aukšto reikia ištraukti paskendusį asmenį.

Operatyviai į nurodytą vietą atvykę ugniagesiai apleisto namo pirmame aukšte po įlūžusiomis grindimis rado skenduolį. Virve iš apsemtos patalpos ištrauktas vandens paviršiuje plūduriavęs vyriškio kūnas.

Įvykio aplinkybes tiria ir asmens tapatybę nustatinėja policijos pareigūnai. „Kas vyksta Kaune“ primena, kad Kauno apskrities vyriausiasis policijos komisariatas pranešimą apie palaikus gavo maždaug 14.40 val.

Prekybos centro automobilių stovėjimo aikštelės prieigose vykusį sujudimą užfiksavęs skaitytojas čia matė daug policijos tyrėjų, vėliau atvažiavo katafalkai. Kauniečio teigimu, apleistame pastate glausdavosi benamiai asmenys, keli įvykio vietoje bendravo ir su pareigūnais.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA