Kauno keliuose – labai pavojingos eismo sąlygos (dar papildyta) | Kas vyksta Kaune

Kauno keliuose – labai pavojingos eismo sąlygos (dar papildyta)

Kas vyksta Kaune inf., BNS 2019/02/04 12:41
Portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų nuotr.

Eismo sąlygas sunkinant snygiui, Kaune pirmadienį įvyko dukart daugiau eismo įvykių nei įprastai, per avarijas nukentėjo du žmonės.

Vasario 4 d., po vidurdienio, kauniečiai praneša apie sudėtingas eismo sąlygas „Via Baltica“ kelyje nuo Kauno link Panevėžio. Atsiųstoje nuotraukoje matyti, jog į šalikelę nuvažiavusi sunkiasvorė transporto priemonė. Vairuotojai pasakoja, jog iš pradžių eismas vyko tik viena kelio juosta. Dabar po truputį ėmė judėti abejomis.

Taip pat ekstremalią padėtį vairuotojai fiksuoja kelyje Kaunas-Klaipėda, už Vincentavos – nuo kelio nuvažiavo vilkikas.

Avarija kelyje Kaunas-Klaipėda / „Kur stovi policija Kaune“ nuotr.

Ne ką mažiau pavojinga ir Kėdainių gatvėje – abejomis kryptimis važiuojantys autobusai ir kitos sunkiasvorės transporto priemonės neužkyla.

Kėdainių gatvėje – kelias neįveikiamas / „Kur stovi policija Kaune“ nuotr.

Snygis nepagailėjo ir medžių – Laisvės alėjoje, netoli legendinio „Merkurijaus“ išvirto liepa. „Gerai, kad pro šalį tuo metu nėjo pėstieji“, – sako įvykį matę gyventojai.

Laisvės alėjoje išvirto liepa / Portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų nuotr.

Policijos duomenimis, Kauno apskrityje nuo 6 valandos ryto iki vidurdienio registruoti 44 techniniai eismo įvykiai, 26 iš jų įvyko Kauno mieste.

Kaip BNS sakė policijos atstovė Justina Kazragytė, įprastą rytą, kai eismo sąlygos geros, mieste registruojama apie dešimt techninių eismo įvykių.

Dviejose avarijose nukentėjo žmonės: medikų pagalbos po avarijos Sukilėlių prospekto ir Tvirtovės alėjos sankryžoje prireikė vairuotojai, o Kėdainių gatvėje – automobilio ne pėsčiųjų perėjoje partrenktai septyniolikmetei merginai. Abi nelaimės įvyko apie devintą valandą ryte.

Portalo „Kas vyksta Kaune“ kalbinti bendrovės „Kauno švara“ atstovai sakė, kad pirmadienį į Kauno kelius išsiųsta 13 mašinų, kurios valo gatves ir barsto jas šlapia druska. Papildomas dėmesys skiriamas įkalnėms – čia dirba penki traktoriai.

Kelininkai tikisi vairuotojų supratingumo ir prašo pastebėjus praleisti specialią techniką oranžiniais švyturėliais, kad ši nestrigtų spūstyje.

Papildyta 13.45 val.

Automobiliai neužkyla nuo „Regitros“ link Romainių / Skaitytojo nuotr.

„Kas vyksta Kaune“ skaitytojai apie 13.20 val. praneša, kad sunkiai pravažiuojamas nusileidimas nuo Šilainių plento į Raudondvario plentą. Čia užstrigęs ne vienas vairuotojas, į suvažinėtu sniegu padengtą kalną užkilti praktiškai neįmanoma.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA