„Žalgirio“ arenoje po aršios kovos paaiškėjo „X Faktoriaus“ superfinalo nugalėtojas | Kas vyksta Kaune

„Žalgirio“ arenoje po aršios kovos paaiškėjo „X Faktoriaus“ superfinalo nugalėtojas

delfi.lt 2019/02/03 23:19

Sekmadienio vakarą TV3 televizijos žiūrovai stebėjo „X Faktoriaus“ superfinalą. Perkopus pusę transliacijos, mažiausiai TV žiūrovų balsų sulaukė Kristina, tad jai su projektu teko atsisveikinti. Kovą dėl pergalės tęsė Antturi ir „Good time boys“, besibaigiant transliacijai paaiškėjo šeštojo sezono „X Faktoriaus“ nugalėtojas – pergalę iškovojo „Good time boys“.

Tiesiogiai iš Kauno „Žalgirio“ arenos transliuojamame šou susirungė trys dalyviai. Scenoje pasirodė „Good time boys“, Kristina Jurevičiūtė ir Rimvydas Matukynas-Antturi. Svečio teisėmis pasirodymą surengė ir Lukas Zažeckis, o scenoje bendrą dainą atliko visi šeštojo sezono šou dalyviai.

Prieš renginį raudonasis kilimas žibėjo nuo Lietuvos įžymybių ir kviestinių svečių. Renginį puošė ir fotografams mielai pozavo dainininkė Kristina Ivanova, fotografas Dainius Ščiuka, stilistai Viktorija Šaulytė bei Joringis Šatas. Superfinalo stebėti atvyko ir atlikėja Marija Grabštaitė, Rūta Elžbieta Mozūrevičiūtė su vyru. Suskambus buvusių dalyvių dainoms, svečiai rinkosi stebėti jų pasirodymų.

Žinoma, svarbiausi sekmadienio vakarą buvo šou superfinalą pasiekę dalyviai. Antturi superfinale uždainavo su Ieva Zasimauskaite. Duetas atliko Lietuvai „Eurovizijoje“ atstovavusią dainą „Kol myliu“. Jautrus pasirodymas patiko nuoširdžių emocijų pasiilgusiems žiūrovams. „Aš einu laimėti. Bet man svarbiausia, kad būtų gera scenoje. Tiesiog noriu padaryti šventę sau ir kitiems, noriu švęsti muziką. Noriu nebijoti muzikos ir noriu ja gyventi“, – sako Antturi.

Kristina superfinale sudainavo vieną gražiausių visų laikų meilės dainų – Celine Dion hitą „My heart will go on“. Vienai balsingiausių šou dalyvių kompaniją scenoje palaikė grupės „120“ vaikinai. Jie kartu paruošė reperio Eminemo hitą.

Niekam ne paslaptis, kad Kristina itin jaudinosi prieš kiekvieną savo pasirodymą. „Pirmą kartą kai užlipau į sceną, man buvo panikos priepuolis. Buvo taip baisu, kad kažkas mane teis. Ir antrą kartą buvo labai baisu. Per „kėdes“ buvo be galo baisu… Baimė dar didėjo vos ne iki vėmimo. Galvojau, kad tuoj nukrisiu“, – pasakoja Kristina.

Mergina tikina, kad „X Faktoriuje“ ji labai daug suprato apie save, išmoko ir atrado naujų spalvų. Kristina nesitikėjo sulaukti tiek palaikymo ir nueiti taip toli. Mergina įsitikinusi – dėl žiūrovų meilės verta gyventi ir dainuoti. „Niekas manęs nesulaikys nuo muzikos. Jau yra tiesiog per vėlu. Jei kas nors norėjo mane sustabdyti, reikėjo tą daryti anksčiau“, – sako šou finalininkė.

Ir nors Kristina pasakoja, kad dalyvaujant „X Faktoriuje“ buvo tokių akimirkų, kai norėjosi viską mesti, vėliau ji teigia supratusi, kiek daug žmogus gali padaryti. „Šį kartą nebijau nieko. Šį kartą labai labai noriu. Tiek yra nueita sunkaus kelio… Labai noriu ir laukiu“, – kalbėjo mergina prieš pat superfinalą.

Rokeriai „Good time boys“ scenoje atliko legendinės grupės „Queen“ hitą. Finalų metu vaikinai ne kartą prasitarė, kad sudainuoti šį kūrinį yra jų svajonė. Žiūrovų laukė ir netikėtas duetas – „Good time boys“ su vienu iš „X Faktoriaus“ teisėjų Sauliumi Urbonavičium-Samu atliko Jazzu dainą „Wild“.

„Good time boys“ vaikinai tikina, kad tikrasis darbas prasidėjo patekus į tiesioginius finalus. „Vis sunkiau padaryti, kad būtų įdomiau žmonėms, sau patiems… Ir vis sunkiau, kad patobulėtume. Progresas jaučiasi labai didelis. Džiaugiamės, kad čia atėjome. Labai smagu, kad esame iš mažų miestelių: Kelmės ir Šilutės. Bet tikslą turime didelį, kilnų: nešti žmonėms muziką, gerą energiją, džiaugsmą. Manau, vien todėl mums taip gerai sekasi ir žmonės labai mus palaiko“, – įsitikinę rokeriai.

Žiūrovų laukė ir nepamirštami „X Faktoriaus“ teisėjų pasirodymai. S. Urbonavičius-Samas scenoje uždainavo su grupe BIX. Marijonas Mikutavičius kartu su grupe pristatė naują dainą „Kur gyvenimo prasmė“. Justė Arlauskaitė-Jazzu sudainavo būsimą hitą – liaupsių ir pagyrų jau sulaukusią dainą „Dumblas“. Saulius Prūsaitis arenos svečiams ir TV3 žiūrovams paruošė premjerą – dainą „Atleisk, tavęs nepažinau“.

Visiems finalininkams sudainavus po dvi dainas, atlikėjams teko susidurti su vienu sunkiausių išbandymų – vienas dalyvis turėjo trauktis. Mažiausiai TV žiūrovų balsų surinkusi Kristina superfinale liko trečioji, o dėl pergalės bei 15 tūkst. eurų toliau rungėsi Antturi ir „Good time boys“ – galiausiai, pergalę skynė pastarieji.

Daugiau naujienų skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA