Skaitytojas apie kauniečių pragaištimi tapusią kliūtį: ženklai čia atsirado per vėlai | Kas vyksta Kaune

Skaitytojas apie kauniečių pragaištimi tapusią kliūtį: ženklai čia atsirado per vėlai

Skaitytojo nuotr., „Kas vyksta Kaune“ montažas

Jonavos gatvė iki pat vėlaus šeštadienio vakaro tapo tikru Kauno specialiųjų tarnybų ir nosį nukabinusių vairuotojų epicentru. Įlėkę į klastingas duobes, ratus čia „paliko“ daugybė kauniečių – vienas iš nukentėjusiųjų pasakojo, kad ženklais čia susirūpinta gerokai po laiko.

Kaip vakar rašė „Kas vyksta Kaune“, šeštadienį, apie 18 val., socialiniame tinkle paviešintas pranešimas apie pavojingas asfalto išpjovas ties Jonavos gatvės 82 pastatu.

Nepažymėtos aštriabriaunės duobės vieną po kito „gaudė“ vairuotojus – 17.47 val. Kauno apskrities vyriausiasis policijos komisariatas (VPK) užfiksavo pirmąjį pranešimą apie šioje vietoje apgadintą automobilį. Kauniečiai tuo tarpu tvirtino, kad gatvėje stovi jau keturios transporto priemonės nuleistais ratais, vos per pusvalandį skaičius augo iki aštuonių.

Kauno miesto avarinės tarnybos dispečerė portalui nurodė, kad maždaug 17.50 val. duobės buvo pažymėtos įspėjamuoju ženklu, bet panašu, kad šios priemonės buvo neveiksmingos. Net ir važiuojant po 23 val., čia stovėjo automobiliai įjungtais avariniais signalais, specialiųjų tarnybų ekipažai blykčiojančiais švyturėliais.

Dvi savo automobilio padangas prakirtęs „Kas vyksta Kaune“ skaitytojas pasakojo, kad apie 22 val. prie aštrių duobių, ėjusių per visas tris eismo juostas, ženklų nebuvo matyti. Per kelias minutes kone jo akyse rikiavosi penkios apgadintos mašinos, kurių toliau eksploatuoti buvo neįmanoma.

„Buvo iškviestas policijos ekipažas, surašyti protokolai, įvykis užfiksuotas. Darbus vykdė bendrovė „Inti“ („Inžineriniai tinklai“) – anot įmonės darbuotojo, ženklus atvykusio sudėti po laiko, pagal „Kauno vandenų“ užsakymą“, – turimomis žiniomis dalijosi vyras. Tuo metu susirūpinta nelygumus pažymėti kaip reikiant, atsirado ir gabalas „Stop“ juostos.

Kauno apskrities VPK budėtojas portalui tikslino, kad apie pavojingoje Jonavos gatvės atkarpoje įvykusius incidentus vėlyvesniu metu gauti dar du pranešimai – 22.08 ir 22.18 val. Visgi nuvykus į nurodytą vietą, rasta daugiau apgadintų automobilių, gali būti, kad padangos bei ratai čia kentėjo ir bestovint pareigūnams. Kiek tiksliai registruota įvykių, budintis pareigūnas nurodyti negalėjo, tačiau jų buvo bent keli.

Darbo čia atsirado net ugniagesiams – Kauno apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos Operacinio vadovavimo skyriaus atstovų teigimu, adresu Jonavos g. 82 iškvietimas iš policijos pareigūnų gautas 23.09 val. Pranešta, kad reikia nuvalyti važiuojamojoje dalyje išsiliejusius teršalus, 200 m ilgio ir 2 m pločio ruože buvo išsilieję naftos produktai. Panašu, jog kažkam „pasisekė“ prakirsti variklio karterį.

Dėl vienoje pagrindinių Kauno gatvių vykdytų kasimo darbų, beje, pažeistas apšvietimo kabelis, „Kauno gatvių apšvietimo“ dispečeris informavo, kad neveikia septyni šviestuvai. Gedimas bus šalinamas artimiausią darbo dieną, šviesiu paros metu.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA