Į barą Šančiuose skubėjo greitosios ir policijos ekipažai | Kas vyksta Kaune

Į barą Šančiuose skubėjo greitosios ir policijos ekipažai

„Facebook“ grupės „Kur stovi policija Kaune“ nuotr.

Sekmadienio vakarą kai kurie kauniečiai ne ilsisi prieš darbo savaitę, o švaisto energiją išgertuvėms su agresijos pliūpsniais. Greitoji medicinos pagalba ir policijos pareigūnai iškviesti į vieną Šančiuose esantį barą, kur kilus konfliktui sužeistas žmogus.

Kaip „Kas vyksta Kaune“ nurodė Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budintis pareigūnas, pranešimas apie incidentą A. Juozapavičiaus prospekto 38 name esančiame bare gautas 19.45 val.

Tarp baro lankytojų įsiplieskė konfliktas ir kilo muštynės. Vienas veido sužalojimus patyrusį asmenį greitosios ekipažai išvežė į gydymo įstaigą.

Įtariamieji kol kas nesulaikyti, budėtojo žiniomis, įvykio vietoje dirba pareigūnai, kurie aiškinasi, kas galėjo dalyvauti nusikaltime, vykdoma asmenų paieška.

Apie 21 val. specialiųjų tarnybų sujudimą užfiksavę kauniečiai tvirtino, kad tarnybinius šunis į pagalbą pasitelkę policininkai šukavo Sandėlių gatvės apylinkes.

Socialiniame tinkle kilusioje diskusijoje kai kurie tvirtino, kad šį barą reikėtų tiesiog uždaryti. Skeptiškiau nusiteikę Šančių gyventojai atskleidė, kad išgertuvių vieta nepaistant gyventojų pastangų sėkmingai gyvuoja jau 15 metų ir veiks toliau, nes jos savininkas esą per daug įtakingas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA