„Lietuvos geležinkeliai“ už šimtatūkstantinę sumą vykdys neįprastą tyrimą | Kas vyksta Kaune

„Lietuvos geležinkeliai“ už šimtatūkstantinę sumą vykdys neįprastą tyrimą

BNS 2019/02/02 12:07
Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Valstybės valdoma bendrovė „Lietuvos geležinkeliai“ už 115 tūkst. eurų vertins vadovų lyderystės kompetencijas. Su privačia bendrove pasirašyta dvejų metų trukmės sutartis dviem vertinimams atlikti.

„Tyrimo metu bus vertinami apie 200 įvairias pozicijas užimančių „Lietuvos geležinkelių“ vadovų“, – BNS teigė įmonės korporatyvinės komunikacijos vadovas Tomas Digaitis.

Pasak jo, 360 laipsnių grįžtamojo ryšio tyrimas yra plačiai naudojamas šiuolaikinėse organizacijose, tai esą yra pasiteisinusi praktika ugdant vadovų kompetencijas.

„Tyrimo metu konkretus vadovas yra vertinamas keturių skirtingų šalių – savo tiesioginio vadovo, tiesioginių pavaldinių, kitų to paties lygio vadovų ir kitų partnerių, su kuriais palaikomi pasikartojantys darbiniai veiksmai“, – sako T. Digaitis.

Jo teigimu, vadovas gaus ataskaitą, kurioje atsispindės jo vertinimas, be to, bus parengta ir visos organizacijos būklės ataskaita.

T. Digaitis pabrėžė, kad tokiu tyrimu nėra aiškinamasi, ar vadovas yra tinkamas atlikti pareigas. „360 tyrimas fokusuojasi į lyderystės gebėjimus, rodo kryptis tobulėjimui“, – sakė jis.

Bendrovė sausio 24 dieną pasirašė dvejų metų trukmės sutartį su įmone „TMD Partners“ – ji atliks du vertinimus. Pirmasis vertinimas bus baigtas kovo mėnesį.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA