Magistralėje Kaunas-Klaipėda po smūgio apsivertė vilkikas | Kas vyksta Kaune

Magistralėje Kaunas-Klaipėda po smūgio apsivertė vilkikas

Asociatyvi / DELFI nuotr.

Vėlų penktadienio vakarą nelaimė nutraukė dviejų sunkvežimių vairuotojų kelionę link Klaipėdos. Magistralėje susidarius avarinei situacijai, eismo įvykio išvengti nepavyko – vienas vilkikas apsivertė.

Kaip penktadienio vakarą informavo Bendrasis pagalbos centras, 22.19 val. skubios pagalbos telefono numeriu 112 gautas pranešimas apie tai, kad kelyje A1, ties Raseinių rajone esančiu Virgainių kaimu susidūrė du vilkikai, vienas jų apvirto.

Į įvykio vietą išsiųstos Raseinių priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos. Policijos departamento duomenimis, vienam vilkikui stovint kelkraštyje, kitas sustojo greta pirmoje juostoje, kad pasiteirautų, ar nieko nenutiko.

Tuo metu prie jų artėjo dar vienas vilkikas – jo vairuotojas per vėlai suprato, kad pirmoje juostoje esanti mašina ne važiuoja, o stovi. Staigiai stabdant, vilkikas susiskersavo ir apvirto.

Avarija įvyko važiuojant Klaipėdos link. Eismas nelaimės vietoje uždarytas nebuvo, transporto srautas nors ir apsunkintai, judėjo pro avarijos vietą. Apie sužeistus žmones nepranešama.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA