„Mediapark“ biuras Kaune – augimas čia neišvengiamas | Kas vyksta Kaune

„Mediapark“ biuras Kaune – augimas čia neišvengiamas

Organizatorių nuotr.

Pastarieji metai gali drąsiai vadintis tikru Kauno miesto renesansu. Laikinoji sostinė vis labiau atsiskleidžia šiuolaikiškais, kūrybiškais ir ypač sąmojingais projektais ir taip atveria naują terpę besivystančiai skaitmeninei visuomenei. Vis daugiau įmonių supranta, kad atstovybė Kaune – protinga ir savalaikė investicija, ypač dėl nuolat augančios konkurencingos informacinių technologijų specialistų pasiūlos.

Prieš daugiau nei metus Kaune duris atvėrė ir vienos didžiausių Lietuvos skaitmeninės rinkodaros bendrovių „Mediapark“ biuras. Šį sprendimą paskatino didelė kvalifikuotų ir žingeidžių specialistų pasiūla.

Šiuo metu įmonės padalinyje dirba dešimt nuolatinių darbuotojų. Noras augti šiame mieste nėra trumpalaikis užmojis, todėl neseniai komanda persikėlė į didesnes biuro patalpas. Čia dirbantys .NET, PHP, iOS specialistai vykdo projektus ne tik Lietuvoje, bet ir užsienyje. Nuolat ieškoma naujų darbuotojų.

„Norime sukurti palankias sąlygas mūsų darbuotojams dirbti iš bet kurios pasaulio vietos. Virtualioje erdvėje nelieka sienų, nuotolio barjerų. Taip galime kurti patikimą partnerio įvaizdį savo klientams neapribodami pagrindinio savo turto – darbuotojų – norų ir galimybių lokaliai,“ – teigia UAB „Mediapark“ direktorius Povilas Redko.

Įmonės atstovybė Kaune – ne tik funkcionalus veiksnys. Vis daugiau Vilniaus biuro specialistų, projektų vadovų ir programuotojų bent trumpam apsilanko padirbėti Kauno biure. Taip didinamos galimybės artimiau bendradarbiauti su Kauno miesto institucijomis ir įmonėmis.

Vienas iš didžiausių šiuo metu vykstančių projektų – partnerystė su „Kaunas IN“ komanda. Drauge vykdomi turizmo plėtros projektai tarpukario architektūros bei gynybinio ir gamtos paveldo tema. Projektuose kuriami ne tik standartiniais sprendimais tapusios reprezentacinės interneto svetainės ir mobiliosios programėlės, tačiau pasitelkiami papildytos realybės sprendimai. Jie suteikia papildomos emocijos perteikiant turinį, yra mėgstami žmonių.

Šis modernus ir patrauklus vartotojams projektas neša ugdomąją žinutę, todėl yra ypač svarbus komandai. „Kaunas klesti visomis prasmėmis ir mes norime būti to dalimi. „Mediapark“ augimas čia neišvengiamas ir įdomu, kaip greitai atrasime dar daugiau talentų,“ – sako įmonės kūrybos vadovė Berta Timinskaitė.

Bendrovė „Mediapark“ įkurta 2010 metais. Tuomet ji buvo dizaino studija, o šiandien gali pasiūlyti visas paslaugas, reikalingas sukurti modernius ir lengvai naudojamus interneto sprendimus bei mobiliąsias programėles. Įmonė telkia 136 darbuotojų – projektų vadovų, programuotojų, dizainerių, testuotojų ir kitų – komandą: 92 Lietuvoje, 7 Latvijoje ir 36 Kaliningrade. Įmonė dirba tiek su mažais projektais, kuriems įgyvendinti nereikia didelių kaštų, tiek su sudėtingais ir ilgalaikiais projektais e. komercijos, telekomunikacijų, švietimo, nekilnojamojo turto, transporto ir kitose rinkose.

„Mediapark“ patirtis sukaupta dirbant su daugiau nei 600 klientų iš JAV, Afrikos, Azijos ir Europos. 70 proc. visų „Mediapark“ klientų yra užsienio klientai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA