„Happeak“ skelbia: „Vasaris – šilčiausias metų mėnuo!” | Kas vyksta Kaune

„Happeak“ skelbia: „Vasaris – šilčiausias metų mėnuo!”

Jauki ir šilta apranga, šilta komunikacija ir šiltas požiūris į gyvenimą – tokios savybės vienija jau visiems puikiai pažįstamą ženklą „Happeak“. Šiandien prasideda dar viena „Happeak“ tradicija – šilčiausias metų išpardavimas.

„Happeak“ paskutinis žiemos mėnuo ypač šiltas ir jaukus, nes čia užplūsta gausybė šio prekės ženklo gerbėjų pasinaudoti įspūdingomis nuolaidomis, siekiančiomis net iki 50 proc., o kai kurioms prekėms ir daugiau. Visi čia apsilankę virsta didele šeima! Bendrystės jausmas juntamas ne tik kolektyve, bet ir ištikimiausių klientų atsiliepimuose“, – skelbia „Happeak“.

„Happeak“ nuotr.

Vilkintys „Happeak“ drabužius pastebi, kad jie jau tapo tarsi kodu, išduodančiu apie šiltą ir atsipalaidavusią asmenybę, kuri vertina paprastumą, patogumą, aktyvų gyvenimo būdą ir mėgsta neįpareigojantį miesto stilių.

„Galima pastebėti, kad net ir gatvėse sutikus žmogų, vilkintį „Happeak“ rūbais ar aksesuarais, jautiesi lyg sutikęs gerą draugą. Galbūt dėl to, jog tai yra šeimos verslas su ryškiai užkoduota žinute „šeimos kuriami drabužiai šeimai“, „Happeak“ gaminiai yra tokie mylimi šeimų, o ypač mamų, kurios dažniausiai ir rūpinasi šeimos narių apranga, – tvirtina „Happeak“ komanda.

– Maloni emocija prasideda jau parduotuvėje: visas kolektyvas ir patys savininkai mielai bendrauja su kiekvienu klientu tiek gyvai, tiek socialiniuose tinkluose. Taip tampama net draugais, o galiausiai virstama viena didele šeima.“

„Happeak“ nuotr.

„Mes labai norime, kad žmonės, apsilankę pas mus, jaustųsi kaip namie. Kur šilta, kur skamba muzika, kur gali pasivaišinti kava ar arbata bei sveikais skaniais užkandžiais, kur kiekvienas šeimos narys ras sau jaukią erdvę: vaikai – žaidimų zoną, tėčiai – patogią sofą, mamos ar draugės – didelius veidrodžius bei galimybę neskubant susipažinti su rūbeliais, juos pasimatuoti, sulaukti patarimo ir tikrai gerai praleisti laiką“, – pasakoja „Happeak“ „mama“ Toma Dambrauskė.

Dar viena „Happeak“ dovana draugams – išpardavimas. Juk išties puikus žiemos „išvarymo“ būdas – šiltai apsirengti, o tuo pačiu palepinti save ar savo artimuosius nauju drabužiu bei aksesuaru.

„Happeak“ nuotr.

Nuolaidos taikomos visam asortimentui nuo sausio 28 d. ir visą vasario mėnesį tiek fizinėse parduotuvėse, tiek apsiperkant internete. „Šis žiemos išpardavimas yra skirtas tam, kad padėtumėte atlaisvinti lentynas pavasario sezono naujienoms! Tad laukiame jūsų visų! Kartu mes esame šeima!“ – užsukti kviečia T. Dambrauskė.

Parduotuvė „Happeak“ Kaune – Laisvės al. 45 arba internete – happeak.lt

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA