Žiauri avarija važiuojant link Kauno: vienas žmogus neišgyveno | Kas vyksta Kaune

Žiauri avarija važiuojant link Kauno: vienas žmogus neišgyveno

Alytaus apskrities VPK nuotr.

Darbo savaitė vairuotojams tragiškai prasidėjo ne tik mieste – itin skaudus eismo įvykis prieš vidurdienį užfiksuotas Prienų rajone. Susidūrus ne vienodos svorio kategorijos automobiliams, sunkiai sužeisti bent du žmonės.

[galerija kiek=”4″]

Kaip pranešė Alytaus apskrities vyriausiasis policijos komisariatas (VPK), sausio 28 d., apie 11.15 val., Prienų rajone esančiame Kauno plente susidūrė „Toyota Corolla“ ir vilkikas „Volvo“.

Pirminiais duomenimis, Kauno link važiavęs „Toyota“, kurį vairavo 1941 m. gimęs vyras, išvažiavo į priešpriešinę eismo juostą ir susidūrė su sunkiasvoriu „Volvo“, vairuotu 1988 m. gimusio vyro.

Eismo įvykio metu lengvajame automobilyje buvo prispausti trys žmonės. Sąmonės netekusiam alytiškiui „Toyota“ vairuotojui nustatyta galvos trauma, vyras buvo gaivinamas.

Keleivei (gim. 1999 m.), gyvenančiai Lazdijų r., nustatyta politrauma. Šiuos sužeistuosius iš sudaužyto automobilio vadavo ugniagesiai gelbėtojai. Antrai keleivei (gim. 1949 m.), gyvenančiai Alytuje, nustatytas krūtinės sumušimas.

Įvykio aplinkybes aiškinasi Alytaus apskrities VPK pareigūnai.

Naujausiais duomenimis, „Toyota“ vairuotojas, kuris apie 12.50 val. pristatytas į Kauno ligoninę, mirė. 1999 m. gimusi moteris dėl įvairių kūno sužalojimų paguldyta į tą pačią gydymo įstaigą, vyresnė keleivė po medicininė apžiūros gydoma ambulatoriškai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA