Troleibusas Kaune liko stovėti „skersas“ (papildyta) | Kas vyksta Kaune

Troleibusas Kaune liko stovėti „skersas“ (papildyta)

Portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojo nuotr.

Sekmadienio rytą žiemos iššūkio neatlaikė ir viešojo transporto dalyvis – troleibusas. Eiguliuose dėl slidžios kelio dangos jis užtvėrė visą vieną eismo pusę.

Į portalą „Kas vyksta Kaune“ kreipėsi kaunietis, užfiksavęs kadrą S. Žukausko gatvėje, mat čia per dvi juostas stovi devintu numeriu pažymėtas troleibusas.

Skaitytojas šį vaizdą užfiksavo sausio 27 dieną 9:58 valandą. Tad važiuojantiems teks atlikti atidų lenkimo manevrą.

„Šonaslydžiu užsiiminėja ir troleibusai“, – pažymėjo kaunietis.

Papildyta 10:46 val. Į portalą kreipėsi dar viena skaitytoja, ji įvardino galimą tokio viešojo transporto slydimo priežastį – trūkusį vamzdį.

Moteris pasidalino sausio 24 dienos įvykiu: pasak jos, ketvirtadienį ryte, išvažiuojant iš gretimo namo, srove į S. Žukausko gatvę tekėjo vanduo, o didžiausia jo sankaupa ir susidarė ties šia stotele, kur „užskersavo“ troleibusas. Kaunietė iškėlė prielaidą, kad dėl sausio 24 dienos įvykio gali būti kalta vandentiekio avarija.

Skaitytoja teigia, kad vakare vandens jau buvo nematyti, tačiau jo padariniai – susidaręs ledas, kur tekėjo vanduo, liko. „Kažkas išsprendė šį klausimą, bet nepasirūpino, kad šios susidarusios čiuožyklos tiek kieme, tiek stotelėje neliktų. Šiandien – sekmadienis, matomas „operatyvus“ darbas“, – mintis dėstė moteris.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA