Aiškėja lauko tualete rasto naujagimio istorija – artimieji skėsčioja rankomis | Kas vyksta Kaune

Aiškėja lauko tualete rasto naujagimio istorija – artimieji skėsčioja rankomis

„Rinkos aikštės“ nuotr.

Šiąnakt Kėdainių miesto Josvainių gatvėje esančiame lauko tualete buvo rastas moteriškos lyties mirusio naujagimio kūnas. Kūdikio motina gydoma ligoninėje. Moters artimieji skėsčioja rankomis ir teigia, kad nežino, kas įvyko. 

[galerija kiek=”4″]

Įmetė po gimdymo?

Apie baisią nelaimę pirmiausia sužinojo greitosios medicinos pagalbos medikai. Jie buvo iškviesti į Josvainių gatvę dėl pablogėjusios moters sveikatos.

Medikai nustatė, kad moteris neseniai gimdžiusi. Netrukus atvyko ir pareigūnai, nes moteris kalbėjo neaiškiai, negalėjo paaiškinti, kur yra vaikas. Policijos pareigūnai išsiaiškino, kad vaikas gali būti lauko tualete.

Jų įtarimai pasitvirtino, todėl nedelsiant į įvykio vietą buvo iškviesti ugniagesiai gelbėtojai. Jie kūdikį ištraukė iš tualeto jau nebegyvą. Medikai mergaitei konstatavo mirtį. Pirminiais duomenimis, vaikas į tualetą galėjo būti išmestas po gimdymo. Įvykio aplinkybes tiria policija.

Skėsčioja rankomis

Tuo metu moters artimieji skėsčioja rankomis ir teigia, kad nežino, kas įvyko.

Moters uošvis Robertas pasakojo, kad vos jis su sūnumi suprato, jog įvyko kažkas negero, iškart kvietė pagalbą.

„Ji grįžo iš darbo apie aštuntą valandą vakaro. Tada dar viskas buvo gerai. Ji su mano sūnumi glaudžiasi namo palėpėje, ten įrengtame kambariuke. Mano sūnus pamatė kraują. Tada pasakė man, o aš supratau, kad kažkas negerai ir paskambinau greitajai. O jie, matot patys, ką nustatė, – kad gimdė. Mes nesuprantame, kaip čia viskas įvyko. Viskas buvo gerai. Dabar yra kaip yra“, – „Rinkos aikštei“ dėstė vyriškis.

Daugiau naujienų skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA